2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم باهام سرد نباشه؟

215 بازدید | 6 پست

من تو عقدم .

شوهرم شهر دیگه ای زندگی میکنه. ما شهر دیگه ای .

بعد من الان بیست روزه که خونه ی پدرشوهرمینام .

شوهرم سوپرمارکت داره.

داداشمینا تو این شهر که شوهرمینا اینجان یه خونه دارن تعطیلات اینا میان اینجا .

بعد دیروز اومدن .

میخواستم دیروز بیام پیششون شوهرم یه بهونه ای آورد منم نیومدم گفتم باشه فردا میرم .

بعد تو خانواده ی شوهرم برادرشوهرم میگه چه قدر زیاد میای اینجا. مادرشوهرم و پدرشوهرم میگن چه قدر زیاد میری پیش مامان بابات پیش ما وایسا. ینی یکی پس میزنه یکی پیش میکشه

امروز میخواستیم بریم پیش داداشمینا .

شوهرم گفت امروزو نرو . میخوام ببرمت خریدا . برات میخوام خرید کنم .

من گفتم منو دو هفته پیش بردی خرید برام لباس خریدی . من لباس دارم نمیخوام . گفت پس بیا پیش من مغازه . گفتم چی شد همینجوری والا تا میخوام بیام پیشت مغازه غمخوار منی که نیا خسته میشی پیش مامانتینا بمونم . خونه استراحت کنم .

الان که دارم میرم پیش داداشمینا دلت برام تنگ شده که پیشت باشم .

درسته شوهرمی و دوستت دارم ولی فکر نکن میتونی یه کاری کنی من به خاطر تو ارتباطمو با خانوادم قطع کنم . من مامان بابات نیستم که به خاطر شوهرم ارتباطمو با کله خونواده م قطع کنم .(چون مامان باباش با کل فامیل قطع رابطه ن )

دیگه اونم هیچی بهم نگفت فقط گفت باشه برو پیش اونا . منم پاشدم رفتم پیش داداشم و محلش ندادم .

بعد بهم زنگ زد گفت منو دوس نداری عذاب وجدان گرفتم .

دوباره پاشدم اومدم مغازه پیشش .

ازش عذرخواهی کردم . گفتم درسته داداشمو خیلی دوس دارم ولی تو رو ده هزار برابر بیشتر از داداشم دوست دارم .

هیچی بهم نگفت ولی باهام خیلی سرد حرف میزنه دیگه باهام مثه قبلا گرم نیست دارم دیوونه میشم .

چیکار کنم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان