2777
2789
عنوان

خانومای متاهل یه لحظه میاین لطفا

357 بازدید | 38 پست

یه خواستگار خوب دارم یک ماهه باهاش آشنا شدم. هفته بعد نشون میارن. همه چیم خوبه صورت خوشگلی هم دارم.. ولی مشکلم اینه که موهام کم پشته، بهش هم نگفتم، اصلا نمیدونم چجوری بگم. شالم جلوش افتاده ولی اشاره ای نکردم. موهامم بسته بود شاید درست ندیده باشه. اصلا برای ازدواج اعتماد بنفس ندارم. 

اخه الان که انقدکمه بعده زایمان چی بشن اینا. بگم؟اگه باید بگم چجوری بگم و چی بگم بهش؟ 

این هم موهام. خیلی هم نازکه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو خودت عیب نزار !!

هفته ای سه بار تخم مرغ هم بزن گلاب اضافش کن ، بمال به سرت پلاستیک بکش سرت ی ساعت بمونه برو حموم

۶ ماه مرتب اینکارو بکنی موهات جنگل امازون میشه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

چرا اصلا باید بهش بگی؟بعد ازدواج میبینه فک میکنی همه موهاشون پرپشته؟چرا خودتو اذیت میکنی؟

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه