2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این گفته تناقضی با باستانی بودن عید نداره هر شروعی  حالا میخواد شروع سال ، فصل یا هر پروژ ...

گفته شما هم قابل احترامه 

ولی خب ب رسم خودمون دو کلام قرآن بخونیم و یا مقلب القلوب بیشتر ب دل من میچسبه☺️

😅نتیجه ای هم ندیدی

نه بابااا خبری نیست

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

من یسل این کارو انجام دادم بدترین اشتباهات زندگیم و بدبختیام درستتتتت از همون ساله بخدا کلا زندگیم ...

ععزیزم شما از کجا مطمئنی که اگه نمیخوندی سال بهتری میشد برات؟ ببین گلم بزار یه جیزی بهت بگم همه ما یه سهم هایی از درد و رنج داریم که باید تجربه کنیم ....

پس انتظار تخیلی نداشته باشین که یه نماز یا ذکر بخونیم و دیگه هیچگونه اتفاق ظاهرا تلخی براتونمون نیوفته  ....دو تا مطلب هست اول اینکه  ما عقلمان ناقصه و فقط خوبی و خوشی دنیایی رو فقط میبینیم در حالی ک بعد معنوی مهم تره یه سال ظاهر ا سخت دنیایی ممکنه با بهترین دستاورد های معنوی همراه باشه   دوم اینکه چه بسا آدم به خدای مهربون و معصومین متوسل بشه غلظت بد بیاری های زندگی از آنچه که تقدیر بوده کمتر بشه و دریچه های رحمت خداوند باز تر بشه ....

دقیقا هیچ ربطی به هم ندارن

عزیزم شما اصل موضوع رو در یاب ....

همه زندگی ما هر شروع و پایانی از ما و هر شروعی و هر فصلی از  از زندگیمون با توسل به خداوند و معصومین زیباتر میشه و این قابل تعمیم به همه چیه ....

گفته شما هم قابل احترامه  ولی خب ب رسم خودمون دو کلام قرآن بخونیم و یا مقلب القلوب بیشتر ب دل ...

بیخیال تو نخون عزیزم

فرقی نداره به هم ربط دارن یا ندارن 

بعضیا دوست دارن تو هر مناسبتی یه نمازی بخونن و حاجتشونو از خدا بخوان که خیلی هم قشنگه❤

دیگه چه فرقی داره عید نوروز باشه یا عید فطر باشه 

ارتباط با خدا ربطی به مناسبت ها نداره که حتما باید مناسبت مذهبی باشه یا غیر مذهبی 

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤
ای بابا بیخیال تو نخون عزیزم فرقی نداره به هم ربط دارن یا ندارن  بعضیا دوست دارن تو هر مناسبت ...

بله گفته‌ی شما هم قابل احترامه 🌹 اینکه ک کسی اعتقاد ببنده ک اینجوری جواب میگیره خوبه

اما نوروز ربطی ب اسلام نداره 

چون قبل از ورود دین اسلام ب ایران جشن نوروز  بوده

با تمام احترامی ک به دین دارم  ولی نوروز یک عید باستانی هست

ربطش اینه گلم 

بهار زنده شدن زمین فقط یکی از نشانه های خداونده البته اگر اندیشه کنید  و به جز اون هر آغار و پایانی چه فصل چه سال و ..با توسل به خدا و معصومین زیبا تره 

وَ اخْتِلَافِ اللَّیْلِ وَالنَّهَارِ وَمَا أَنزَلَ اللَّهُ مِنَ السَّمَاءِ مِن رِّزْقٍ فَأَحْیَا بِهِ الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِهَا وَتَصْرِیفِ الرِّیَاحِ آیَاتٌ لِّقَوْمٍ یَعْقِلُونَ ؛

و [نیز در] پیاپى آمدن شب و روز و آنچه خدا از روزى از آسمان فرود آورده و به [وسیله] آن زمین را پس از مرگش زنده گردانیده است و [همچنین در] گردش بادها [به هر سو] براى مردمى كه مى ‏اندیشند نشانه ‏هایى است » (سوره الجاثیه آیه 5)