ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میگن کسایی ک میخوان تو سال جدید ازدواج کنن، موقع تحویل سال جلو اینه موهاشونو شونه کنن😅
من که هرسال همینکارو میکنم🤣
https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت میخوام🙏🏼
_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.
ابتدا یک نماز دو رکعتی مانند نماز صبح میخوانید. سپس جانب راست صورتت را بر زمین میگذاری و صد بار ذکر «یا فاطمه» را زمزمه میکنی. پس از آن جانب چپ صورت خود را بر زمین میگذاری و دوباره صد بار «یا فاطمه» می گویی. سپس دوباره به سجده میروی و این بار صد و ده مرتبه همان ذکر را زمزمه میکنی
اینه؟
از زندگانیام گله دارد جوانیام ، شرمنده جوانی از این زندگانیام...
ابتدا یک نماز دو رکعتی مانند نماز صبح میخوانید. سپس جانب راست صورتت را بر زمین میگذاری و صد بار ذک ...
نه
️ 💠زرنگ باشین و از حضرت فاطمه(س) عیدی بگیرید..👌
🍀یکی از علمای قم فرمودن: « اگر لحظه تحویل سال 2رکعت نماز ساده یا نماز حضرت زهرا (سلام الله علیها ) خوانده شود (بطوریکه در لحظه تحویل در نماز باشیم ) آن سال ؛به عنایت حضرت( علیها السلام) سالی عجیب خواهد بود ازنظر رزقهای معنوی و مادی ..👌»
نماز حضرت زهرا (سلام الله علیها) ✅ دو رکعته: ✅رکعت اول یک حمد وصد مرتبه سوره قدر ✅رکعت دوم یک حمد وصدمرتبه سوره توحید
✅دعاي بعد از نماز حضرت زهرا (س) سُبْحَانَ ذِي الْعِزِّ الشَّامِخِ الْمُنِيفِ منزه است خداى صاحب عزت و مقام بلند سُبْحَانَ ذِي الْجَلاَلِ الْبَاذِخِ الْعَظِيمِ منزه است خداى صاحب جلال و كبريايى و عظمت سُبْحَانَ ذِي الْمُلْكِ الْفَاخِرِ الْقَدِيمِ منزه است خداى صاحب ملك فاخر ازلى سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْبَهْجَةَ وَ الْجَمَالَ منزه است خدايى كه لباس حسن و جمال به قامت خود آراسته سُبْحَانَ مَنْ تَرَدَّى بِالنُّورِ وَ الْوَقَارِ منزه است خدايى كه رداى - نور وقار در بر دارد سُبْحَانَ مَنْ يَرَى أَثَرَ النَّمْلِ فِي الصَّفَا منزه است خدايى كه اثر پاى مورچه را در سنگ سخت سياه مى بيند سُبْحَانَ مَنْ يَرَى وَقْعَ الطَّيْرِ فِي الْهَوَاءِ منزه است خدايى كه خط سير مرغ را در هوا مى بيند سُبْحَانَ مَنْ هُوَ هَكَذَا لاَ هَكَذَا غَيْرُهُ منزه است خدايى كه تنها او بدين كمال است و غير وى داراى اين كمال نيست.
🌸بهتره اینهارو هم بعد نماز انجام بدین:
✅+ تسبیحات حضرت زهرابگین. ✅+صد تا صلوات بفرستین. ✅+سجده برید و حاجت بخواین.
🌸 این دعا توی مفاتیح الجنان اومده. تقریبا نیم ساعت طول میکشه⏳ باید ده دقیقه مونده به تحویل سال شروع کنین که در لحظه تحویل سال توی نماز باشین...( نشسته هم میشه خوند🙂)
با تمام احترامی ک به دین دارم ولی نوروز یک عید باستانی هست
عزیزم این گفته تناقضی با باستانی بودن عید نداره هر شروعی حالا میخواد شروع سال ، فصل یا هر پروژه ای با
باشه با یاد ودتوسل حضرت زهرا و معصومین باشه قشنگ میشه .....مثل این میمونه اول مهر و شروع مدرسه باشه بگیم نه چون یه روز ملیه پس شروعش با توسل به خدا و معصومین نمیشه باشه !!! که گفته اشتباه هست ....