2777
2789

دوستان من آخرین بار ک پریود شدم ۲۹ دی بود و ۲۹ بهمن باید پریود میشدم ک نشدم پنج روز بعد از تاخیر تست زدم منفی بود یکی هم تقریبا دوهفته پیش زدم باز منفی بود 

بعد الان سه چهار روزه نوک سینه هام خیلی زیاد درد میکنه و ترشحات خیلی زیاد شرمنده تخم مرغی دارم 

من یکسال بود قبل پریود یه هفته درد نوک سینه داشتم ولی در این حد نبود و ترشحاتمم میشدن لوسیونی بعدم پریود میشدم 

الان به نظرتون ممکنه باردار باشم یا ن؟ 

کسی بوده با شرایط من ؟‌

چرا آزمایش ندادی عزیزم 

گفتم شاید تستام منفیه دیگ واقعا درسته برا همین ندادم الانم ک خوردیم به ایام عید 

بعد دو هفته هم هس ک تهوع دارم خیلی شدید نیس ولی همینجوری تهوع دارم هیچ سالی هم ماه رمضون روزه میگرفتم تهوع نمیگرفتم الان ولی انقد حالم بد میشه نمیدونم چم شده واقعا 🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتم شاید تستام منفیه دیگ واقعا درسته برا همین ندادم الانم ک خوردیم به ایام عید  بعد دو هفته ه ...

اگه تا چند روز آینده نشدی برو برای آزمایش اون دیگه نتیجه اش صد در صدیه اگه منفی بود که باید بری دکتر احتمال کیست هم هست ..