خانوما اگه بعد ازین تاپیک ؛ تاپیک قبلیمم برین تجربتونو بگید ممنون میشم نیاز به کمک متاهلا دارم ❤️❤️❤️
❤️بَشِه ی خوب سایت ❤ /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️ چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار ...
عزیزدلم بعضی حاجتا ب صلاح نیست من خودمم ب ی حاجتم نرسیدم خون دل خوردم قرص اعصاب خوردم پیر شدم سرش ...
آخه من فقط میخواستم رشته دلخواهم قبول شم با اینکه کلی تلاش کرده بودم اما نشدم 💔
در من یک تيمارستان وجود دارد، یک تيمارستان با هفتاد تخت خواب، هفتاد تخت خواب با هفتاد دیوانه و سختترین کار دنیا را من میکنم زمانی که از من میپرسند خوبی؟! و من باید یک تيمارستان هفتاد تخته خوابی را آرام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم.. یک عدد کنکوری بدبخت💔 میشه برا قبولیم یدونه صلوات بفرستی؟! 💚❤️
شوهرم آدم شده باشه.سنگینی های زندگیم برای همیشه رفته باشن و روزگار روی خوشش رو بعد سالها نشونم بده.و خدا یه بچه دیگه بهم بده.و اینم بگم امید چندانی بهشون ندارم نه چون به قدرت خدا باور ندارم.میگم شاید مصلحتم نباشه