خانوما اگه بعد ازین تاپیک ؛ تاپیک قبلیمم برین تجربتونو بگید ممنون میشم نیاز به کمک متاهلا دارم ❤️❤️❤️
❤️بَشِه ی خوب سایت ❤ /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️ چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار ...
دوس دارم تو سال جدید اصن با شوهرم دعوا نکنم خدا یه بچه دیگه سالم و سرحال عنایت کنه بهم سال دیگه خیلی با ایمانتر و بهتر شده باشم خواهرم مشکلاش حل شده باشه افسرده هس 😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
انشالله یه خونه بزرگ بگیریم مشکل اقتصادی هممون حل بشه هممون سالم باشیم
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
اما توسل و دعا باعث میشه هم دلت آروم شه هم اینکه میدونی بخدا سپردی
اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
اعتقاد هرکس برا خودش محترمه عقیده من اینهک میده و دیدم که داده
نمیدونم برا من که نداد
در من یک تيمارستان وجود دارد، یک تيمارستان با هفتاد تخت خواب، هفتاد تخت خواب با هفتاد دیوانه و سختترین کار دنیا را من میکنم زمانی که از من میپرسند خوبی؟! و من باید یک تيمارستان هفتاد تخته خوابی را آرام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم.. یک عدد کنکوری بدبخت💔 میشه برا قبولیم یدونه صلوات بفرستی؟! 💚❤️
ولی با توجه به سنم بدم نمیاد سریع بگیره و درگیر دکتر نشم چون زمانم کمه
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
واسه استارترم دعا کنین یه بخت خوب گبرش بیاد 😂😁 من خوودم دوسدارم سال دیگه اینموقع تکلیف تاهلم روشن شده باشه. استرسای فعلی حذف شده باشن
❤️بَشِه ی خوب سایت ❤ /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️ چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار ...
بنظرمن فقط خدا واست بخواد اما توسل و دعا باعث میشه هم دلت آروم شه هم اینکه میدونی بخدا سپردی
من انقد توسل کردم انقد دعا کردم ولی هیچی
حضرت ابوالفضل رو خیلی دوست داشتم همیشه صداش میزدم باب الحوائج هیچی تاحالا ازش نخواسته بودم ولی یبار گفتم بزار ازش بخوام ازش خواستم با گریه با التماس ولی نداد الآنم دوسش دارم ولی دیگه برام باب الحوائج نیست
در من یک تيمارستان وجود دارد، یک تيمارستان با هفتاد تخت خواب، هفتاد تخت خواب با هفتاد دیوانه و سختترین کار دنیا را من میکنم زمانی که از من میپرسند خوبی؟! و من باید یک تيمارستان هفتاد تخته خوابی را آرام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم.. یک عدد کنکوری بدبخت💔 میشه برا قبولیم یدونه صلوات بفرستی؟! 💚❤️