2777
2789
عنوان

یه سوال شخصی داشتم بیاین

203 بازدید | 15 پست

معذرت میخوام ، اگه موهای زائد رو فقط تا مچ دستم بزنم ایراد داره؟حقیقتش یه مشکلی که من دارم اینه که هر دفعه موهام در میاد خجالت میکشم و همه متوجه میشن اینطور ، ولی خب میخوام برا عید تا مچ بزنم چون آستین لباسمم بلنده ، خیلی ضایعه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا مچ مگ مویی هم هست؟

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

هم حوصله ندارم هم اگه در بیاد یهو بزنم همه متوجه میشن چون معمولا نمیزنم و مشخصه تو خونه تیشرت میپوشم

گفتم یوقت حساسیت داشته باشی هرکسی هرجور مایله میتونه باشه موی دست جنبه زیباایی داره که بزنی مثل شیو بعل و... اینا نیست که حتما باید زده بشه اما خوب خجالت نکش یه حس تمیزی بهداشت نمیدونم زیبایی اینارو به ادم میده چرا زشت  باشه تازه تو باارزشتری که به خودت رسیدگی کنی 

متوجه نشدم منظورتو 

از کجا بزنی تا مچ؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
گفتم یوقت حساسیت داشته باشی هرکسی هرجور مایله میتونه باشه موی دست جنبه زیباایی داره که بزنی مثل شیو ...

درسته اما خب هر هفته باید در بیاد هر هفته حسش نیست🤣

انگشت تا مچ

انگشت مگه مو داره؟

نه بزنی ک کسی متوجه نمیشه ولی همرو بزن دیگ

یا پودر دکلره بگیر بی رنگش کن

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
انگشت مگه مو داره؟ نه بزنی ک کسی متوجه نمیشه ولی همرو بزن دیگ یا پودر دکلره بگیر بی رنگش کن

اره حقیقتا من خیلی پر موعم ، تازه ناخنامو بلند کردم و انگشتر خریدم میخوام دستم جلوه ی قشنگی داشته باشه

ممنونم از کمکت