dokhi_mahii مدیر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 267 عنوان کسی هست ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 27 پست کسی هست یه چیزی بگم... تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚 1402/12/29 | 02:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhi_mahii مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 267 شوهرت کجاس کنارم خوابه بیدار نمیشه بیدارشم نمیکنم میترسم بگه دیونه شدی مردارو که میشناسین تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚
تافیشا عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 763 کنارم خوابه بیدار نمیشه بیدارشم نمیکنم میترسم بگه دیونه شدی مردارو که میشناسین اشکال نداره یکم خودتو بهش نزدیک کن و به این فکر کن که پیشته تا وقتی پیشته نگران هیچی نباش به حضورش اعتماد کن♥️
dokhi_mahii مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 267 صوت قرآن پخش کن فکرتو منحرف کن به چیزای خوب فکر کن بی محل کن هرچی که هست هیف هنذفری همرام نیس شوهرم کنارمه روشن کنم میترسم بیدار بشه چیزی بگه نمخوام بهش بگم همچین چیزیه که مسخرم نکنه تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚
dokhi_mahii مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 267 اشکال نداره یکم خودتو بهش نزدیک کن و به این فکر کن که پیشته تا وقتی پیشته نگران هیچی نباش به حضورش ا ... کردم خواهر رفتم چفتش محکم بغلش کزدم تا چشام رف رو هم حس کزدم یکی داره منو بلند میکنه این اتفاق خیلی برام پیش اومده دفعه اول نیس تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚
تافیشا عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 763 هیف هنذفری همرام نیس شوهرم کنارمه روشن کنم میترسم بیدار بشه چیزی بگه نمخوام بهش بگم همچین چیزیه که م ... الان اولویتت کدومه شوهرت مسخرت نکنه یا جنا نخورنت😂😂
تافیشا عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 763 کردم خواهر رفتم چفتش محکم بغلش کزدم تا چشام رف رو هم حس کزدم یکی داره منو بلند میکنه این اتفاق خیلی ... ذکر بگو خودت یه چنتا سوره بخون
تافیشا عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 763 ذکر بگو خودت یه چنتا سوره بخون پاشو برو پایین بخواب حتما که نباید جفت شوهرت باشی صبح بهش بگو بد خواب شدم جامو عوض کردم
dokhi_mahii مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 267 الان اولویتت کدومه شوهرت مسخرت نکنه یا جنا نخورنت😂😂 راست میگی انگار باید بیدارش کنم😂👌 تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚
dokhi_mahii مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 267 پاشو برو پایین بخواب حتما که نباید جفت شوهرت باشی صبح بهش بگو بد خواب شدم جامو عوض کردم عمرن برم با مادر شوهرم مشکلی داره یه چاقو بزارم بالا سرم خوبه ؟ تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚
تافیشا عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 763 عمرن برم با مادر شوهرم مشکلی داره یه چاقو بزارم بالا سرم خوبه ؟ بزار هرکار میتونی بکن شنیدم آهن این چیزارو دور میکنه
dokhi_mahii مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 267 بزار هرکار میتونی بکن شنیدم آهن این چیزارو دور میکنه میزارم مرسی از راهنمایی حد عقل اومدم حرف زدم الان احساس بهتری دارم کمتر میترسم تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚
تافیشا عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 763 میزارم مرسی از راهنمایی حد عقل اومدم حرف زدم الان احساس بهتری دارم کمتر میترسم خواهش مبکنم گلم تونستی برو دعا نویس رفع میشه انشالله
dokhi_mahii مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 267 خواهش مبکنم گلم تونستی برو دعا نویس رفع میشه انشالله حتما میرم دیگه ازین قضیه خسته شدم تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚