2777
2789
عنوان

تنفر از غذا

458 بازدید | 33 پست

سلامم..ماه سوم بارداری هستم تقریبا از همه غذاها حالم بهم میخوره الانم دارم مینویسم و به یاد غذا میفتم حالم بهم میخوره...نه میتونم برنج بخورم نه گوشت نه مرغ...نه میوه بخاطر معدم نه اجیلی چیزی🥲نمیدونم چکار کنم حس میکنم فشار رو معدم هست...دهنم غذارو قبول نداره کلا از بوی خود غذا بدم میاددددددددد نه میخوام ببینم نه بو کنم نه بخورم...چکار کنم؟؟؟؟فقط چند روز پیش مامانم کنسرو لوبیا قارچ درس کرد واس برادرم منم اشتها پیدا کردم و فقط قارچ خوردم(لوبیا برا معدم مضره)

منم از مرغ و قیمه بدم میاد

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب میشی😑😑😑

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اخه باید زنده بمونم 😭😂

چند کیلو کم کردی؟😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

از ماه چهارم خوب میشی

منم اینجوری بودم و حتی غذاهای مورد علاقمو بالا می‌آوردم و نمیتونستم چیزی بخورم.

بهتر اینه که خودت آشپزی نکنی و غذاهای مامانتو بخوری چون من اگه خودم آشپزی میکردم و بوی غذا بهم می‌خورد، دیگه اصلا نمیتونستم اون غذا رو بخورم

برای مشکل معده ات به دکتر زنان بگو تا شربت بده

وای منم عاشق فست فودم😭😭فقط میترسم پیتزا بگیرم بعدش حالم بهم بخوره ازش...

نه دیگه متنوع بخور.. البته ضرر هم داره...😔 شوهر من که برام نمیخرید.. میگفت بچم مریض میشه.. یه بار با التماس قارچ خرید فقط

وااااااای به دردت مبتلام😭😭😭😭😭😭 بخدا  دیگه از گشنگی تلف شدم هیچی نمیتونم بخورم بجز نون و گ ...

واییییی 😭😭😭ببین پریشب مرغ کباب شده اماده اوردیم با یکم ابلیمو خوردم خوب تونستم بخورم...بعدش تخم مرغ که الانم حالمو بهم میزنه با یکم ابلیمو هم خوردم خوب بود...انگار از ترشی خوشم میاد همچنین از دوغ نمکی یا ترش

وای منم عاشق فست فودم😭😭فقط میترسم پیتزا بگیرم بعدش حالم بهم بخوره ازش...

من یه بار پیتزا گرفتم اونم خونگی

یه گاز که زدم ، حالم داشت بهم می‌خورد

روش آب نارنج زدم تا بتونم یه کم بخورم و تا صبح گرسنه نمونم

کلا غذاهای خشک مثل سیب زمینی سرخ کرده رو راحت تر میخوردم