2777
2789
عنوان

تنفر از غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 33 پست
از ماه چهارم خوب میشی منم اینجوری بودم و حتی غذاهای مورد علاقمو بالا می‌آوردم و نمیتونستم چیزی بخور ...

از دارو بدم میاد😭البته کلا هرغذایی باشه نمیتونم بخورم کافیه بو کنم غذارو دیگه نمیتونم بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذا سرد بوش کمتره امتحانش کن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

واییییی 😭😭😭ببین پریشب مرغ کباب شده اماده اوردیم با یکم ابلیمو خوردم خوب تونستم بخورم...بعدش تخم م ...

وای چقد مث همیم

منم فقط جوجه کباب میتونم بخورمـ

البته دلم جگر و خوش گوشتم میخواد که میگن ضرر داره

و به شدت دلم ترشی و شوری میخواد و دوغ ترش و لواشک و آلبالو خشک

همین الان فقط دارم لواشک انار با نمک میخورم شوهرم هی میگه ودر بچه رو دراوردی، ولی بخدا دیگه بدنم از گشنگی اصلا توانایی نداره😞😞😞

ی بار ساندویچ سرد خوردم خیلی خوب بود فکر کنم باید هی ساندویچ سرد بگیرم😬

اخه کالباس بده ضرر داره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

وای چقد مث همیم منم فقط جوجه کباب میتونم بخورمـ البته دلم جگر و خوش گوشتم میخواد که میگن ضرر داره ...

لواشک و الوچه فقط به معدت اسیب میرسونه🥲🥲من اوایل الوچه میخوردم بعد یادم رفت مشکل معده دارم خیلی اذیتم کرد😑🥲دیگه نمیخورم الانم موندم چکار کنم...

اخه کالباس بده ضرر داره

کالباس نمیخورم کلا اگه کالباس بخورم از فردا صبح معدم میسوزه و دردا مثل مرگ تا شبش بخوابم برا روز بعد خوب میشم...کالباس دشمن منه...از اونایی میگیرم که مرغ گریل داره اونا خوبن اذیت نمیکنن

لواشک و الوچه فقط به معدت اسیب میرسونه🥲🥲من اوایل الوچه میخوردم بعد یادم رفت مشکل معده دارم خیلی اذ ...

اخه فقط میلم رو اینا میره. کلا معده ام بشدت بهم ریخته انگار اسید ریختن توش هر چه بخورم اذیت میشم

کلا نابود شدم

سر دخترم اصلا اینطور نبودم😭

اخه فقط میلم رو اینا میره. کلا معده ام بشدت بهم ریخته انگار اسید ریختن توش هر چه بخورم اذیت میشم کل ...

ای بابااا😭😭سعی کن ناهار نخوری من ناهار بخورم انگار سم خوردم فقط تا روز بعدش خوب میشم🥲🥲

ای بابااا😭😭سعی کن ناهار نخوری من ناهار بخورم انگار سم خوردم فقط تا روز بعدش خوب میشم🥲🥲

من از صب تا شب فقط گوجه و خیار شور میذارم تو نون ساندویچ میخورم این شده غذای من، بدبختی اینجاس تند تند گشنم میشه و ضعف میکنم از اینورم هیچی نمیتونم بخورم

من از صب تا شب فقط گوجه و خیار شور میذارم تو نون ساندویچ میخورم این شده غذای من، بدبختی اینجاس تند ت ...

خلی سخته واقعا🥲🥲🥲🥲هی باید نون گوجه بخوری ارزش غذاییشم خیلی کمه برات🥲کمپوت بگیر خوبه هااا البته من دوسش دارم..خوبیش اینه که پخته و معده رو نفخ نمیکنه که اذیت بشی..واس زخم معده میوه خام ممنوعه فقط کمپوت شاید اگه بخوری بهتر بشی لاقل ویتامینی چیزی داره