2777
2789
عنوان

بیاید🙂

224 بازدید | 26 پست

بچه ها من 20سالمه، میخام تو سال جدید تغییراتی انجام بدم، دلم میخاد بیشتر بگردم بیشتر خوش بگذره بهم بیشتر زندگی کنم 🙂پیشرفت کنم و نمیدونم چجوری از کجا باید شروع کنم این تغییرو 

چون به جز خونوادم رفیقی که بخام بش تکیه کنم و بامرام باشه و بتونه کمک کنه ندارم رو هیچ کدوم نمیتونم حساب بکشم، دوست ندارم بهار و تابستون امسالم الکی بگذره چون من پارسال تابستون خیلی اذیت شدم،، چیکار کنم؟! در حال حاضر دانشجوام 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

عزیزم ورزش کن اگه میتونی باشگاه برو اگه نه تو خونه کتاب زیاد بخون زبان جدید یاد بگیر و اینکه اگه میتونی یه درآمدی از یه منبعی آنلاین شاپ یا ادمینی داشته باش موفق باشی گلم

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دوستی نداری باهاش بری بیرون با خانواده برو 

یا میتونی با تور بری مسافرت اینقدرررر خو میگذره🥲

من سر همون مسافرتمون چندتا رفیق باحال پیدا کردم

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

تو کتاب عادت اتمی میگه آدمای موفق همیشه از عادت های کوچک شروع کردن و این شده عادت بزرگ براشون و موفق شدن همه چیز از همین عادت های کوچک شروع میشه

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
عزیزم ورزش کن اگه میتونی باشگاه برو اگه نه تو خونه کتاب زیاد بخون زبان جدید یاد بگیر و اینکه اگه میت ...

آره میخام باشگاه برم حتما،، میخام هرجور شده سرگرم کنم خودمو یعنی از الان بفکر تابستون و تعطیلاتم که تو فاز تنهایی و افسردگی نرم:) آخه تنها رفیق صمیمی که برام موند و معرفت داشت ازدواج کرد بقیشونم که خودشونو نشون دادن و کات کردیم :) میخام خودم کاری کنم

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
اگر دوستی نداری باهاش بری بیرون با خانواده برو  یا میتونی با تور بری مسافرت اینقدرررر خو میگذر ...

دوست که چ عرض کنم ی زمانی تا دلت بخاد رفیق باز بودم و رفیق داشتم اما هرکدومشون خودشونو نشون دادن و به کات ختم شد، خانواده هم که اونجور که بخام نمیتونن بیان، باید با تور برم، شما که میرفتی چند روزه بود تنها میرفتی؟ خوب بود:) 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
دنبال یه حرفه درآمدزا باش عکاسی، میکاپ، تتو، رنگ مو، کاشت ناخن، ابرو، مژه یا نمیدونم هرچی که علاقه ...

زبان که خیلی دوست داشتم اما زبان انگلیسی ضعیفه یادگیریم میخاستم زبان ترکی یاد بگیرم،، و خیلی به مدل شدن علاقه دارم :) چیزی درمورد مدل شدن میدونی راهنمایی کنی 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
دوست که چ عرض کنم ی زمانی تا دلت بخاد رفیق باز بودم و رفیق داشتم اما هرکدومشون خودشونو نشون دادن و ب ...

بستگی داره ، اون توری که من باهاشون رفتم ۴ روزه بود به قشم 

با اتوبوس دریایی رفتیم قشم و کلا خوب بود خدماتشون چون من اواخر بهمن رفتم قیمتا خوب بودن به نسبت 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

اره واقعا  آدم تو یه برهه خاصیه  منکه خیلی سردردگمم نمی‌دونم چه کاریو شروع کنم توان انجا ...

آخه تو این سن سنیه که ذات واقعی رفیقاتو میشناسی 

و انگار آدم واسه مدتی تنها میشه 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
زبان که خیلی دوست داشتم اما زبان انگلیسی ضعیفه یادگیریم میخاستم زبان ترکی یاد بگیرم،، و خیلی به مدل ...

ببین اگه وقت داری سریال ببین خیلی به یادگیری زبان کمک میکنه 

ترکی هم دوتا سریال ببینی فول فول میشی🥲😂

راجب مدلینگ تو ایران راستش نه یکی از دوستام خیلی بدن و چهره قشنگی داشت برای پیج های لباس مدل شده بود

یکیو هم میشناختم مدل میکاپ شده بود برای آرایشگر ها

ببین اگه وقت داری سریال ببین خیلی به یادگیری زبان کمک میکنه  ترکی هم دوتا سریال ببینی فول فول ...

من مدل میکاپ دوست دارم اما نمیدونم آرایشگاه های استانمون طوری هستن که مدل بخان یانه

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️