بچه ها من 20سالمه، میخام تو سال جدید تغییراتی انجام بدم، دلم میخاد بیشتر بگردم بیشتر خوش بگذره بهم بیشتر زندگی کنم 🙂پیشرفت کنم و نمیدونم چجوری از کجا باید شروع کنم این تغییرو
چون به جز خونوادم رفیقی که بخام بش تکیه کنم و بامرام باشه و بتونه کمک کنه ندارم رو هیچ کدوم نمیتونم حساب بکشم، دوست ندارم بهار و تابستون امسالم الکی بگذره چون من پارسال تابستون خیلی اذیت شدم،، چیکار کنم؟! در حال حاضر دانشجوام
عزیزم ورزش کن اگه میتونی باشگاه برو اگه نه تو خونه کتاب زیاد بخون زبان جدید یاد بگیر و اینکه اگه میتونی یه درآمدی از یه منبعی آنلاین شاپ یا ادمینی داشته باش موفق باشی گلم
درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ورزش کن اگه میتونی باشگاه برو اگه نه تو خونه کتاب زیاد بخون زبان جدید یاد بگیر و اینکه اگه میت ...
آره میخام باشگاه برم حتما،، میخام هرجور شده سرگرم کنم خودمو یعنی از الان بفکر تابستون و تعطیلاتم که تو فاز تنهایی و افسردگی نرم:) آخه تنها رفیق صمیمی که برام موند و معرفت داشت ازدواج کرد بقیشونم که خودشونو نشون دادن و کات کردیم :) میخام خودم کاری کنم
اگر دوستی نداری باهاش بری بیرون با خانواده برو یا میتونی با تور بری مسافرت اینقدرررر خو میگذر ...
دوست که چ عرض کنم ی زمانی تا دلت بخاد رفیق باز بودم و رفیق داشتم اما هرکدومشون خودشونو نشون دادن و به کات ختم شد، خانواده هم که اونجور که بخام نمیتونن بیان، باید با تور برم، شما که میرفتی چند روزه بود تنها میرفتی؟ خوب بود:)
دنبال یه حرفه درآمدزا باش عکاسی، میکاپ، تتو، رنگ مو، کاشت ناخن، ابرو، مژه یا نمیدونم هرچی که علاقه ...
زبان که خیلی دوست داشتم اما زبان انگلیسی ضعیفه یادگیریم میخاستم زبان ترکی یاد بگیرم،، و خیلی به مدل شدن علاقه دارم :) چیزی درمورد مدل شدن میدونی راهنمایی کنی