2777
2789
عنوان

بیاید🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 26 پست
آخه تو این سن سنیه که ذات واقعی رفیقاتو میشناسی  و انگار آدم واسه مدتی تنها میشه

اره الان دوست واقعی کم پیدا میشه 

منم می‌خوام برم کلاسی جایی باید تنها پاشم برم چون دوستی ندارم متاسفانه ⁦🤦🏼‍♀️⁩

یا خودشونو گرفتن واسم یا سراغی نگرفتن و..

در حالی که من هیچ کار بدی در حقشون نکردم و همیشه هر مشکلی داشتن واقعا دوست داشتم باهام صحبت کنن و درکشون کنم 

خلاصه تنهایی خیلی بده مخصوصا اگه خانوادت مثل دوست نباشن باهات و پایه نباشن 

اره الان دوست واقعی کم پیدا میشه  منم می‌خوام برم کلاسی جایی باید تنها پاشم برم چون دوستی ندار ...

آره میبینی :))) 

دقیقا منم همین‌طور اما میگم ادم وارد اجتماع بشه شاید بتونه با آدم‌های جدید و خوبی آشنا بشه گرچه گرگ زیاد شده و اعتماد سخت ما از اون مدعیان رفاقت چیزی ندیدم چ برسه به جدیدا :) مگر اینکه خدا آدم خوب قرار بده سر راهمون

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره میبینی :)))  دقیقا منم همین‌طور اما میگم ادم وارد اجتماع بشه شاید بتونه با آدم‌های جدید و ...

هی اره 

من حالا می‌خوام کلاس شنا برم بعد ماه رمضون 

میدونی دوست داشتم سفر میرفتم با دوستام ولی متاسفانه کسیو ندارم که این چیزا رو باهاش تجربه کنم 😂⁦💔

هی اره  من حالا می‌خوام کلاس شنا برم بعد ماه رمضون  میدونی دوست داشتم سفر میرفتم با دوست ...

آخ دقیقااااا رفیقای ماهم اصن انگار لیاقت ندارن مردم رفیق دارن ماهم رفیق من که از رفیقام ی نفر مونده اونم ازدواج کرده.. کاش همشهری بودیم باهم رفیق می‌شدیم 😂

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
آخ دقیقااااا رفیقای ماهم اصن انگار لیاقت ندارن مردم رفیق دارن ماهم رفیق من که از رفیقام ی نفر مونده ...

اره منم یه دوست داشتم ازدواج کرد دیگه خبری ازش نشد یه بارم که اومدم ازش خبر بگیرم اینقدر گفت که چرا ازدواج نمیکنی و.. پشیمون شدم 😂

اره والا 

کدوم شهری 

اره منم یه دوست داشتم ازدواج کرد دیگه خبری ازش نشد یه بارم که اومدم ازش خبر بگیرم اینقدر گفت که چرا ...

دقیقا دوست منم میگه خاستگارا تو رد نکن 😑😂

من شهرکرد استان چهارمحال توکجا 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
دقیقا دوست منم میگه خاستگارا تو رد نکن 😑😂 من شهرکرد استان چهارمحال توکجا 

خخ بعضیا ازدواج میکنن خودشون انتظار دارن بقیه هم عین اونا عمل کنن نمیگن طرف شاید اصلا دلش نخواد و..

من دلم میخوادا ازین تنهایی دربیام ولی به آیندم که نگاه میکنم میبینم من تنهایی ی مسافرت مثلا نرفتم یا خیلی کارا انجام ندادم واسه این دچار تردید میشم 

من قزوین عزیزم 🙃

خخ بعضیا ازدواج میکنن خودشون انتظار دارن بقیه هم عین اونا عمل کنن نمیگن طرف شاید اصلا دلش نخواد و.. ...

آره بعضیا ازدواج میکنن تازه فکرم میکنن چ کار شاخی انجام دادن خودشونو میگیرن😂

عزیزم منم از تنهایی بیرون رفتن و مسافرت رفتن اینا تا همین چندلحظه پیش که این تاپیکوبزنم میترسیدم اما الان میبینم وقتی کسی نیست وقتی آدم حسابی نیست من به امید کی عمرمو تلف کنم :) 

چ حیف کاش نزدیک بودی 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
من مدل میکاپ دوست دارم اما نمیدونم آرایشگاه های استانمون طوری هستن که مدل بخان یانه

خب باید با آرایشگر ها دوس شی یا چندتا رابط پیدا کنی

اولش باید یه پیج اینستاگرام بزنی بعد‌ش از دوست و فامیل بخوای تبلیغت کنن بعد دیگه کم کم زیر پست های آرایشگر ها کامنت و لایک بزاری باهاشون اوکی شی

میتونی اوایل بدون پول مدل بشی که کارت بگیره و شناخته بشی

آره بعضیا ازدواج میکنن تازه فکرم میکنن چ کار شاخی انجام دادن خودشونو میگیرن😂 عزیزم منم از تنهایی ب ...

اره خب بالاخره دیر یا زود واسه همه پیش میاد این گرفتنه ب قول تو بده 😁

من اینقدر تنهایی کشیدم دیگه بهم خوش نمی‌گذره تنهاییم بخوام اینکارو کنم 

خواستی در خواست بده بیشتر صحبت کنیم (:

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز