2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این ازدواج چیه؟

193 بازدید | 21 پست

آقا حدودا ۴۰ ساله، دارای سه فرزند، همسرش بر اثر بیماری فوت شده، خونه و ماشین و شغل خوب داره.

خانم حدودا ۲۷ ساله، تا حالا ازدواج نکرده، دارای موقعیت شغلی خوب و قبول کرده بچه ها با خودشون زندگی کنن. 

تقریبا هردو همکار هستن و تو محیط کار آشنا شدن.

(خودم نیستم، یکی از دوستامه و من خودم متاهلم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولشو خوندم تا تهش رفتم قطعا نه

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

خیلیییی حیف دختر

من بهش گفتم اوکی به نظر نمیاد

اگه خانم برخلاف ادعای اولیه نتونه از پس بچه ها بربیاد، هم خودش اذیت میشن و هم اون بچه ها که از قبلا هم از فوت مادرشون ضربه دیدن

به نظرم دختره میتونه ی کم بیشتر فکر کنه ... میشه با ۳ تا بچه کنار اومد؟، از طرفی اختلاف سنی هم زیاد ...

بچه ها آروم هستن ولی خب مادرشون رو از دست دادن و اگه خانم بعدا دبه کنه یا از پسشون برنیاد، اونا هم آسیب می‌بینند.

من خودم با شوهرم نزدیک ۱۱ سال اختلاف سنی دارم، دوستم به من میگه خودت چطور با شوهرت مشکل اختلاف سنی نداری و خودشو توجیه میکنه، البته همسر من ازدواج اولش بود و بچه نداشت