2821
2789
عنوان

سوال شرعی

322 بازدید | 20 پست

خانوما اگه مطمئن هستین بگین و خواهشا مسخره نکنید

این خیلی رو مخمه

من وقتی پریودم یا جنابت گردنمه سعی میکنم دستم یا پام که خیس میشه به فرش با لباس نخوره چون احساس می کنم اونم نجس میشه (هر چی سرچ کردم در این مورد تو نت چیزی پیدا نکردم)

الان من پریودم می خوام فرشمو بشورم بشورمش چون پریودم نجس میشه؟؟🤔

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بدنتون که نجس نیست به خاطر این حالت نماز وروزه و

وارد مسجد وحرم امام ها نمیتونید بشید

خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره                             ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که          ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به          من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم

وسواس گرفتی نباید اعتنا کنی 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

نه عزیزم نجس نمیشه

فقط خون و ترشحات (بعد از جنابت) نجسه، نه کل بدن

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

نه

فقط بخشی که از لباس یا بدنت که خونی شده یا به علت جنابت نجس شده اگه برخورد کنه نجس میشه ولی بخش های دیگه بدنت که آلوده نشده نجس نیست و برخوردش به وسایل مشکلی نداره 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

پس در اون صورت غذایی ک میپزی ظرفی ک میشوری هم نجسه .

عزیزم ب ابن چیزا زیاد فک کنی کسواس میشی مریض میشی  خودتم ته دلت میدونی اینجوری نیس .

فقط نباید ب قرآن و آیه های قرآن دست زد و مسجد و اینا نری وگر نه الباقی  مشکلی نیس

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه