2777
2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 20 پست
شما مطمئنی عزیزم؟ هر بار که پریود میشم کل لباسام باید شسته بشه جونی برام نموند دیگه😫

کل لباسات چرا؟

فقط لباسایی که استفاده کردی رو بشور دیگه رو فرش راه بری و...نجس نیست اگررر فرش آلوده نشه وسواسو دور کن ازخودت

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

پس در اون صورت غذایی ک میپزی ظرفی ک میشوری هم نجسه . عزیزم ب ابن چیزا زیاد فک کنی کسواس میشی مریض م ...

میدونی بیشتر تقصیر مامانمه یادمه عیدا وقتایی که پریود میشدم نمیذاشت چیزی بشورم می گفت تو دست نزن کثیف میشه منم تو ذهنم مونده همه‌ش احساس می کنم یه ذره بدنم نم داشته باشه به چیزی برخورد کمم نجس میشه

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی بیشتر تقصیر مامانمه یادمه عیدا وقتایی که پریود میشدم نمیذاشت چیزی بشورم می گفت تو دست نزن کثی ...

نه عزیزم اینجوری نیس خیالت راحت .

خود من دخترم وقتی داشتم از پوشک میگرفتم ی گوشه فرشم جیش کرده از اون روز حس میکنم کل خونه نجسع چون گاهی با پای خیس راه رفتم رو فرش  و اصلا بدلم نمیشینه منتظرم هوا گرم‌بشه کل فرش مو کت هامو حتی مبل هامو بدم بشورن

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
نه عزیزم اینجوری نیس خیالت راحت . خود من دخترم وقتی داشتم از پوشک میگرفتم ی گوشه فرشم جیش کرده ا ...

یه مدت باید بزنم به بیخیالی تا درست بشه

وای باورت نمیشه من یه هفته پریودم یه هفته بعدش دائم در حال شستن خونه و لباسام دیگه جونی واسم نمونده خسته شدم

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔
یه مدت باید بزنم به بیخیالی تا درست بشه وای باورت نمیشه من یه هفته پریودم یه هفته بعدش دائم در حال ...

اینجوری آب هم اسراف میشه .

خود من تا یه غسل بدم باورت میشه گاهی ۳ بار انجام می‌دادم میگفتم ب پام آب نرسید نمیدونم ب دستم نرسید همش در حال شک بودم ولی یبار گفتن ابن کارت اسراف آبه و گناهه الان کمتر اهمیت میدم

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
شما مطمئنی عزیزم؟ هر بار که پریود میشم کل لباسام باید شسته بشه جونی برام نموند دیگه😫

خیالت راحت،فقط لباسایی رو بشور که با لباس زیرت درتماسه اونم امکان داره نجس شده باشه،بقیه همه پاکن،مگر اینکه دستت نجس باشه بزنی به تیشرتت به فرش یا هرچیز دیگه

بعدهم یه قانونی هست که میگه تا مطمئن نیستی از نجس شدن چیزی اون رو پاک در نظر میگیریم