2777
2789
عنوان

کیپ شدن بینی بعد از عمل

11844 بازدید | 48 پست

بچه ها لطفا تجربیات تون رو با من به اشتراک بذارید. سوراخ های بینیم نوبتی کیپ میشه. باز هم که باشن, تنفسم خیلی خوب نیست. انگار داخل بینی ام پره, در حالیکه تمیزه, مرتب شستشو میدم 

۱۱ روزه عمل کردم 

طبیعیه با سرم شستشو بده ، الان داخل بینیت ورم داره

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان هر چی هم استفاده کنی بخاطر ورم داخل بینی طبیعیه مشکلت تنفسی، دو هفته دیگه اینا اوکی میشه

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸
الان هر چی هم استفاده کنی بخاطر ورم داخل بینی طبیعیه مشکلت تنفسی، بعد دو هفته اینا اوکی میشه

آخه برا من چند روز دیگه ۲ هفته میشه. ولی موقع خواب که کلا یکیش کیپه

دو هفته بعد از امروز منظورمه کلا به ماه اول میرسی مشکلت حل میشه

من خودم تا ۲۰ روز اصلا نمیتونستم راحت نفس بکشم الان کاملا اوکی هستم تنفسم از قبلم بهتر شده چون ورمم از بین رفته

دو هفته بعد از امروز منظورمه کلا به ماه اول میرسی مشکلت حل میشه

یعنی حتی با وضعیتی که الان دارم, ممکنه تا دو هفته دیگه بهتر بشه؟ حتی اگه ۷۰, ۸۰ درصدش هم خوب بشه راضیم. بقیش رو صبر میکنم به مرور زمان

یعنی حتی با وضعیتی که الان دارم, ممکنه تا دو هفته دیگه بهتر بشه؟ حتی اگه ۷۰, ۸۰ درصدش هم خوب بشه راض ...

مطمئن باش کاملا درست میشه و اصلا نگران نباش هر چقدر ورم فروکش کنه تنفست بهتر میشه، مبارکتم باشه🌸🌷

من خودم تا ۲۰ روز اصلا نمیتونستم راحت نفس بکشم الان کاملا اوکی هستم تنفسم از قبلم بهتر شده چون ورمم ...

میشه بگید ۲۰ روز اولتون دقیقا چطوری بودید؟ من مرتب کیپه بینیم. شاید روزی ۲, ۳ ساعت هر دوشون باز باشن

میشه بگید ۲۰ روز اولتون دقیقا چطوری بودید؟ من مرتب کیپه بینیم. شاید روزی ۲, ۳ ساعت هر دوشون باز باشن

منم همین بودم سخت نفس میکشیدم، ببین یه روشی بهت یاد بدم، من هر سری که سرم بینی میکشیدم داخل بینیم سه چهار بار همون لحظه تکرار میکردم، اینجوری ترشحات بینی شل میشد و راحت بیرون میومد، وقتی یه بار میکشی شل میشه دوباره تا یکی دو ساعت بعدش که بکشی سفت میشه، هر سری سه بار سرم بکش به بینیت راحت تخلیه میشه ترشحات بینی( خود سرم بینی هم میگن تو از بین رفتن التهاب بینی مؤثره)

شما برای ورم چیزی مصرف کردید؟ من فقط ۱۵ روز آناهیل 

نه من حتی اناهیل هم مصرف نکردم

منم همین بودم سخت نفس میکشیدم، ببین یه روشی بهت یاد بدم، من هر سری که سرم بینی میکشیدم داخل بینیم سه ...

باشه. ولی تا جایی که میبینم داخل بینیم تمیزه

البته روزی ۴  ۵ بار شستشو میدم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز