2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 27861 بازدید | 53 پست
به کی بگم ... بخدا کلافم مادرم بخاطر کارای شوهرم بام قهره حرف نمیزنه بام😔. من هر چی میشه به خواهرش ...

با متخصصش حتمن ارتباط بگیر ذهنت رو هم درگیر نکن اوکی میشه عزیزم

من مجردم . یه سوال داشتم خجالت میکشم تاپیک بزنم . من خیییلی قلقلکی ام . حتی وقتی که مامانم دست میندا ...

ناراحت نشی از حرفم اما سعی کن تمرین کنی از این حالت دربیای چون ممکنه دردسرساز بشه برات ... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زنگ بزن اورژانس اجتماعی میاد خونه نمیتونه بزنه زیرش ک 

اورژانس اجتماعی میان میبرنش. دیوانه نیست که خواهرم فقط اعصابش از دست من خورده داره خالی می‌کنه سرم

اورژانس اجتماعی میان میبرنش. دیوانه نیست که خواهرم فقط اعصابش از دست من خورده داره خالی می‌کنه سرم

ن بابا میان میبرن؟؟؟ من نمیدونسم اما یکم تو گوگل تحقیق کن حتما راه کاری میده بهت

ناراحت نشی از حرفم اما سعی کن تمرین کنی از این حالت دربیای چون ممکنه دردسرساز بشه برات ... 

آره تمرین ک میکنم😅

ولی خیلی سخته خیلی . گاهی وقتا از شدت خنده گریه م میگیره 

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
ای بابا  بهش بگو عزیزم من قبلا رابطه جنسی نداشتم بلدنیستم تو بایدیادم بدی یواش یواش و سعی کنی ...

نه عزیزم اینطور نیست اصلا . بسیار فهمیدس رفتارش هم بچگانه نیست فقط تویه شرایطی بزرگ شده که وقتی حرفی می‌زده تو خونه اطرافیان از دستش ناراحت نمیشدن یا دهن به دهنش نمیزاشتن فقط در قبالش سکوت میکردن. یه طور جدیه اصلا .

نه عزیزم اینطور نیست اصلا . بسیار فهمیدس رفتارش هم بچگانه نیست فقط تویه شرایطی بزرگ شده که وقتی حرفی ...

میگم دیگه اینجوری که میگی اقتدار طلبه 

به یه طریقی یه مشاوره ای چیزی ببرش

إن شاءالله خدا کمکتون کنه بتونید زندگی قشنگی داشته باشید🌸