2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 27815 بازدید | 53 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با اینک شوهرت ادم … حرفی ندارم.ولی قبول کن ک اون ب اوج احساساتش میرسه و وقتی تو خودتو سفت میگیری یا ...

می‌دونم که گند میزنم به حس و حالش اما قصدم این نیست فقط به طور غیر ارادی خودمو منقبض میکنم لحظه ای که خیلی بم فشار بیاد از درد ... من تو این مورد کم کاری کردم اما اونم کارا و رفتاراش خیلی رو مخم هستن همه رو هم گذاشتم کف دست خواهرش . بنده ی خدا حرفی نداره فقط به طور غیر مستقیم میگه مردامون اینطورین درست میشه فلان از این حرفا 

چندسال تونه؟چه جوری آشنا شده بودین؟ 

۲۴ از طریق یکی از فامیل....چند شب پیش دعوامون شد فقط داد میزد سرم آخرش گوشیش رو محکم پرت کرد من خیلی ناراحت شدم کم مونده بود گریم دربیاد رفتم سراغ کمد با لباسام مشغول شدم برگشت الکی با من حرف زدن 

من جوابش ندادم چون خیلی ناراحت شدم از دستش  گفت من این چیزا تو کتم نمیره ناراحتی و الکی گریه کردن . آخه لامصب هر چی از دهنت درمیاد بم میگی داد میزنی بعد حق ندارم ازت ناراحت بشم اما تو حق داری ناراحت بشی و قهر کنی 

یه شب بم گفت دیگه هیچ حسی نسبت بت ندارم و کلی حرف دیگه

من ساکت شدم هیچی نگفتم جدا ازش خوابیدم فرداش دوباره دعوام کرد که چطور جاتو از من جدا میکنی... 

آخه من دردمو به کی بگم 😔😭😭😭😭😭

خب ریلکس کن سخته اما کم کم قبل رابطه حموم برو خیلی کمک میکنه اینطوری تمیز هستی ببخشید خودتو روتمیز ک ...

روزی ۲ بار حموم میرم آرایش میکنم لوسیون و ژل و هر چی بگی به خودم میزنم اما موقع دخول درد دارم

اگه خیلی این مسئله رو مخته باید با کسی که تخصص داره حرف بزنی عزیزم ساده نگذر

به کی بگم ... بخدا کلافم مادرم بخاطر کارای شوهرم بام قهره حرف نمیزنه بام😔. من هر چی میشه به خواهرش میگم اونم نمیدونه چی بگه غصه منو بخوره . به فکر اصلاح رفتار داداشش باشه 

اره مشاور تنها راهشه

این اهل مشاور این چیزا نیست . بعد اولین رابطمون زخم شدم عفونت گرفتم دکتر بم دارو داد بش گفتم دکتر میگه طبیعیه و تو اولین رابطه دختر ممکنه اینطور بشه 

برمیگرده میگه مگه انگل رفته داخلت که بخاطر رابطه عفونت گرفتی😏

من مجردم . یه سوال داشتم خجالت میکشم تاپیک بزنم . من خیییلی قلقلکی ام . حتی وقتی که مامانم دست میندازه دور کمرم یا وقتی که خیاط میخواد اندازه مو بگیره خودمو جمع میکنم و از خنده روده بر میشم . الان برام سواله که بعد از ازدواج اینا عادی میشه؟ یه وقت واسه ازدواجم مشکلی پیش نیاد..

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
کاش عکس همسرت رو میتونستم ببینم  فقط کنجکاوم همین 🤬

😔😔با همه کاراش ته دلم دوسش دارم . دلم میسوزه براش چون از بچگی سختی کشید بعد فوت پدرش اون شد مرد خونه . صبح ساعت ۵ می‌ره آخر شب برمیگرده از کار ..

گاهی تو دلم میگم حرفایی که بارم می‌کنه بخاطر اینه که فشار روشه چون تو این یه ماه عروسی خوب نتونستم ارضاش کنم.

اما بازم بعضی کاراش غیر قابل تحملن هر کس دیگه جای من بود ول میکرد می‌رفت 

۲۴ از طریق یکی از فامیل....چند شب پیش دعوامون شد فقط داد میزد سرم آخرش گوشیش رو محکم پرت کرد من خیلی ...

ای بابا 

بهش بگو عزیزم من قبلا رابطه جنسی نداشتم بلدنیستم تو بایدیادم بدی یواش یواش و سعی کنی مثل بقیه شوهرا همراهم باشی نه اینکه مسیرتو اول راهی ازم جدابکنی

به نظرم اینجوری که میگی همسرت یکم رفتاربچه گونه داره مغروره، و ازاون است که میگه مردباید قدرت داشته باشه وزن ضعیف میدونن نه؟؟ 

😔😔با همه کاراش ته دلم دوسش دارم . دلم میسوزه براش چون از بچگی سختی کشید بعد فوت پدرش اون شد مرد خو ...

آخییی طفلک اونم توشرایط سختی بزرگ شده پس

خدا إن شاءالله بهش آرامشی ازجنس خودش بده تا صبرشم بره بالا