2777
2789

پسرم امروز روز چهارمه ختنه شه ، حس میکنم قرمز و متورم شده 

پانسمانش دیشب کنده شد 

بنظرتون طبیعیه؟؟

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره به مرور هم بادش میخابه هم قرمزیش از بین میره

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
۶سالشه

چقدر دیر ختنه کردین

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
۶سالشه

وای چرا اینقد دیر؟

خیلی اذیت شد؟؟؟؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

۶سالشه

چرا انقدر دیر پسر من توچله ختنه اش کردیم بااینکه ۸ماهه بود وریزه میزه وتودستگاه

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
وای چرا اینقد دیر؟ خیلی اذیت شد؟؟؟؟

بار دومه عزیزم ۴۰ روزگی ختنه کردم گوشت بالا اورد 

همون حین که داشتن ختنه میکردن یکم گریه کرد بعدش نه 

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

بار دومه گلم  سری اول گوشت بالا اورد اون موقع ۴۰ روزه بود

ببخشید نمیدونستم

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
بار دومه گلم  سری اول گوشت بالا اورد اون موقع ۴۰ روزه بود

یا خدااااا جدی میگی؟؟؟؟ تو ادرار اذیت تشد؟؟؟؟

جقد وحشتناکه ختنه ببچاره پسرا

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱