2777
2789
عنوان

درد زیر دنده چپ

| مشاهده متن کامل بحث + 6875 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم شما بهتر شدی منم دقیقا مثل شما زیر دنده چپم و پهلو چپم درد میکنه مخصوصا وقتایی که زیاد م ...

نه عزیزم گاهی درد دادم شدید هم میشه ولی الان آنقدر درد سینه دارم که اون یادم رفته، من سونو و سی تی و mri رفتم ولی هیچی نبود برای درد زیر دنده، همه دکترا میگن اعصاب

سلام شما خوب شدید؟ منم چند ماهه درد پهلوی سمت چپ دارم و ببشتر هم درد زیر دنده چپه. سونو شکم و لگن دادم چیزی نبود.

منم مثل شما موقع دفع درد خیلی شدیدی داشتم اوایل ولی الان مدتیع که کلا درد داره گاهی ب شکم گاهی خود پهلو و زیر دنده میزنه.سی تی اسکن هم دادم چیزی نبود. البته غیر یکی دو تا کیست تخمدان کوچیک ولی  بعید میدونم از دو تا کیست کوچیک باشه

سلام نه خوب نشدم الان درد استخوان هم دارم

پستتون مال ۱۴۰۲ هستش یعنی الان چندین ماه درد دارید و استخون دنده هم اضافه شده؟ دکتر اینا رفتید؟ چی میگند؟ برا منم درد مبهم گاهی زیر دنده گاهی وسط پهلو گاهی روی تخمدان 

احتمال زیاد از معدتونه.اینکه میگین چیزی نشون نداده توی آندو

احتمال اینه شاید معده تون عصبیه یا ریفلاکس دارین.یه آزمایش مدفوع هم بدین که ببینین هلیکو باکتر دارین یا نه.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

من وقتی چندساعت چیزی نخورم سمت چپم درد شدید میگیرم سنو هم دادم دکتر میگه واس گشنکی ولی خب معده باید درد بگیره نه اون قسمت بمحض غذا خوزدن درد رفع میشه،، دردی شبیه قلب درد 

احتمال زیاد از معدتونه.اینکه میگین چیزی نشون نداده توی آندواحتمال اینه شاید معده تون عصبیه یا ریفلاک ...

عزیرم برا من دنده سمت راستم درد داره

اونم فقط موقع خواب و دراز کشیدن

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
عزیرم برا من دنده سمت راستم درد دارهاونم فقط موقع خواب و دراز کشیدن

خب به دلایل مختلفی بستگی داره

ورم معده،مشکلات استخوانی یا غضروفی در خوده اون دنده،کبد،سنگ یا عفونت کلیه یا کیسه ی صفرا،لوزالمعده،ریه

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒