dgjfrsdccv مدیر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 1168 عنوان نمیدونم روزمو باز کنم یانه😔😔 | مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 35 پست دکتر بهم دارو داده اسپره آسم باید استفاده کنم خیلی سرفه میکنم الانم کلی عطسه کردم و بینیم کیپه الان موندم روزمو باز کنم یانه 1402/12/28 | 08:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dgjfrsdccv مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 1168 اسپری اسم فکر کنم مراجع گفتن زوزه رو باطل نمیکنه باز خودت ببین مرجع تقلیدت چی میگه بجزاسپره قرصم بهم داده
dgjfrsdccv مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 1168 نمیمیری که هروقت به حدمرگ افتادی بزن بعداسپری نمیدونم باطل میکنه یانه از۰۵۱۳۲۰۲۰بپرس با ... هییی کاشکی میمردم اگه بدونی چه وضعی دارم
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25522 منم دارو میخورم روزه نمیگیرم شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
queen_fatima عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 90 ایشالله همیشه شاد خوش خرم روزه بگیرید.سلامت باشید🗿 تو که با همه به جز من مهربونی:)یکمم منو نوازش کن تو که آروم جونی🥲➕️
dgjfrsdccv مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 1168 اینکه هنوز یک عده از مردم شرم از روزه خواری دارن و از ترک حدود الهی هرچند مباح، معذبن چه ... قوربونتون انشاالله همچنین شما
پیامبرتونم عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3519 من هرموقع سرما میخورم تا چندماه فقط سرفه میکنم تازه رفتم دکترریه تست ریه گرفت گفت خوبه ولی اسپره اسم ... اگه اسپری جرمی نداره که وارد معده بشه،،باید اسپری بزنی ولی روزه رو افطار نکنیولی اگه جرمی از اسپری داخل معده میشه و امکان جلوگیری نداره،،باید افطار کنی گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 8154 اولا که از دکترت بپرس، دوما این کار رو امتحان کن، برای آسم ممکنه جواب بدهوقتی که نفست تنگ میشه و به سرفه میفتی، دم و بازدم یا همون نفس کشیدنت رو، تو یه پاکت یا کیسه انجام بده اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
zahani عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2563 هییی کاشکی میمردم اگه بدونی چه وضعی دارم خب منم باشروع ماه رمضان مریض شدمداشتم خفه میشدمحالازنگ بزن برای اسپری بپرس ببین چی میگن؟!روزه که بازکردنش الکی نیست که.این دکتراخودشون که دین وایمون ندارن بعضیاشون راحت بقیه هم به حرف اونامیلومبونن من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
dgjfrsdccv مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 1168 اگه اسپری جرمی نداره که وارد معده بشه،،باید اسپری بزنی ولی روزه رو افطار نکنی ولی اگه جرمی از اسپری ... تو اسپرش پودر ماننده رو زبون میریزه باید بادهن مکش کنی بره داخل ریه هات
dgjfrsdccv مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 1168 اولا که از دکترت بپرس، دوما این کار رو امتحان کن، برای آسم ممکنه جواب بده وقتی که نفست تنگ میشه و ب ... باشه ممنون حتما
پیامبرتونم عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3519 تو اسپرش پودر ماننده رو زبون میریزه باید بادهن مکش کنی بره داخل ریه هات پس باید افطار کنی. گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
dgjfrsdccv مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 1168 پس باید افطار کنی. یعنی اذان مغرب منظورته یا الان رو میگی
پیامبرتونم عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3519 یعنی اذان مغرب منظورته یا الان رو میگی الاناگه هر روشی بخوای اسپری بزنی باز یه مقدار جرم،از حلقت میره پایین،پس نمیتونی روزه بگیری و باید افطار کنی،،بعدها که بهتر شدی قضاش رو بگیریالبته اگه میتونی اسپری رو هنگام سحر بزنی و طول روز نیاز به زدن مجدد نداری،باید واسه روزه های بعدت فقط هنگام سحر بزنی و روزه بگیری گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
لبوشک_قآنوم عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 8810 باطله مهم نیست لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
لبوشک_قآنوم عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 8810 خب باطل شده که بشه خب لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙