2777
2789
عنوان

نمیدونم روزمو باز کنم یانه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 35 پست
شاید واسه شما مهم نیس ولی واسه خدا مهمه که گفته چون افطار عمدی روزه حساب میشه،باید به جاش،۶۰روزه قض ...

اوکی مرسی پیامبر

ولی من نپرسیدم باطله یا ن 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوکی مرسی پیامبر ولی من نپرسیدم باطله یا ن 

بارداری‌ عزیزم

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
اوکی مرسی پیامبر ولی من نپرسیدم باطله یا ن 

خواهش

وظیفه پیامبران اینه که به خودشون زحمت بدن و پیش از اینکه طرف ازشون سوال بپرسه،از اول جواب رو بگن و زحمت پرسشگر رو کم کنن🥲🥂🌿

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
خواهش وظیفه پیامبران اینه که به خودشون زحمت بدن و پیش از اینکه طرف ازشون سوال بپرسه،از اول جواب رو ...

😂❤️

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙