2777
2789
عنوان

به نظرتون سرانجام داره؟؟

119 بازدید | 14 پست

ازدواجی که مجازی باهم آشنا شده باشین

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چ‌نظر ؟؟

اعتمادی مثلا ؟؟ی دوره ای میگفتن با اینا ازدواج نکنید دوام نداره و اعتماد ندارین بهم ولی الان بی معنیه ب نظرم 

از بقیه لحاظ خوب باید ببینید تفاهم دارید یا ن .

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

چون اشنایی تون تو اجتماع و بین اطرافیان تون نبوده ممکنه سو تفاهم توش زیاد باشه. مثلا در مورد اخلاق و رفتار هم درک متفاوتی نسبت به واقعیت داشته باشید. 

بهتره که همه ادم ها قبل از ازدواج مشاوره قبل از ازدواج رو برن. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

منم مجازی با شوهرم آشنا شدم کاش نمیشدم

شرایط طلاق ندارم اصلا موندم چرا زنش شدم

خدایا من جز تو کسیو ندارم تو بخواه برای من توبساز برای من صالح منو با خواسته ی من یکی کن به تو ایمان دارم معبودم

بستگی به ادمش داره 

که داره بهت واقعا راست میگه یا داره گولت میزنه و میخواد مختو بزنه 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه