2789
عنوان

در چه حالین🏁

269 بازدید | 26 پست

من خودم تلویزیون برنامه هاش تموم شد هنوز توو شوک مهران رجبی ام با گریمش😂😂😂 

به تاپیکی که گفته بود میخایم بریم سفر چندروز توی چادریم فکرمیکردم واقعا دلم سفر خواست😍 اونم توی چادر واااای😍 ولی متاسفانه امسال جایی نمیریم تعطیلات عید 

به اینم فکرمیکردم که انشالله سال ۴۰۳ خوب باشه برام اتفاقای رنگی رنگی و خوب خوب بیفته😇 ۴۰۲ که ازش چیزی نفهمیدم انقـــدر مزخرف شروع شد حالام و رو به اتمامه

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ناظر از پشت دیوار دعواهای همسایه بغلیم  تا دو دقیقه دیگه تموم نکنن مشت میزنم ب دیوار

ای بابا😂 بزن شمام 

علت دعوا رو متوجه شدی؟😁

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

ای بابا😂 بزن شمام  علت دعوا رو متوجه شدی؟😁

مرده صداش در نمیاد این زنه هی سلیطه بازی در میاره😩😂 

نفهمیدم هی زنه میگه ۷ ساله من خواب ندارم حالا چرا خواب نداره خدا میدونه😂

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 

منتظر همسرمم از سر کار بیاد🥴

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

هیچ درازیدم

روز جالبی نبود :/

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
مرده صداش در نمیاد این زنه هی سلیطه بازی در میاره😩😂  نفهمیدم هی زنه میگه ۷ ساله من خواب ندار ...

از پشت دیوار بپرس خب 

فکرم مشغول شد که

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
مرده صداش در نمیاد این زنه هی سلیطه بازی در میاره😩😂  نفهمیدم هی زنه میگه ۷ ساله من خواب ندار ...

اوه اوه وضع وخیمه😂😂 شما دندون رو جیگر بزار فعلا مشت نزن😂

اینقدر خستم که از خستگی خابم نمیبره...نمیدونم چه عادته مزخرفیه من دارم

💚💚💚نمیدانم چطور بدون اینکه حرفی بزند مرا آرام کرده بود...بعضی از ادم ها اطرافشان هاله ای از آرامش دارند و او یکی از آنهاست...💚عاـــشق رنگــ سبز هستمـ😁💚