2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

493 بازدید | 25 پست

سلام خانوما من روز۸دورم‌و۹دورم‌رابطه محافظت نشده داشتم و وسط دورم دل درد شدید و حساسیت شدییید سینه پیداکردم ک سربارداری اولمم دقیقا همینجوری فهمیدم باردارم...شش روز مون ه ب موعدم بی بی چک زدم مثبت شد فرداش ازمایش دادم منفی شد ازبعدشم هرچی بی بی چک زدم هاله مینداخت همششش.سه‌روز مونده ب موعد باز ازمایش دادم منفی شد ولی من همون حالتای حساسیت سینه رو داشتم تا ی روز بعد موعدم شروع کردم ب خون دیدن الان چارروزه امروز لک شده سونو داخلی رفتم چیزی نبود ضخامت اندومتر پنج و ازمایش بتا هم عددش۲و خورده ای بود اما بی بی چکام مثبت چرا واقعااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاذب دارن

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
همشون کاذب ینی..لعنتیا

بیشتر اره منم دوساله اقدامم هربار از موعدم میگذره بی بی میزنم مثبته آزمایش منفی. ۷ بار این بلا سرم اومده گفتم دیگ بی بی چک نمیزنم حامله ام باشم هروقت شکمم بیاد بالا متوجه میشم 🤣🤣🤣

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
بیشتر اره منم دوساله اقدامم هربار از موعدم میگذره بی بی میزنم مثبته آزمایش منفی. ۷ بار این بلا سرم ا ...

وتی چقد بد عزیزم خخخخخ....من بچه نمیخاسم‌ولی وقتی بی بی چکام مثبت میشد یهو دلم‌خاست ناخاسته بشم