2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 25 پست
ن چیزی ازکیست نگفت فق گفت ک درجاتی از تنبلی تخمدان...کیست نداشتم

ب من گفت ضخامت ۱۳ میلی و بتا بالا واسه خارج از رحمی یا کیست نبود رحم باردار بود اما چیزی معلوم نبود چون کوچیک بود گفت امکان زیاد بخاطر بتا ۱۶۰۰ چند قلویی هست

ب من گفت ضخامت ۱۳ میلی و بتا بالا واسه خارج از رحمی یا کیست نبود رحم باردار بود اما چیزی معلوم نبود ...

اخی عزیزم بسلامتی باشه. مبارکه...تا پنج هفتم توسونونمیبینن و اینک بتای بالای ۲۰۰۰میگن دیده میشه توسونو انقد نگران نباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم بسلامتی باشه. مبارکه...تا پنج هفتم توسونونمیبینن و اینک بتای بالای ۲۰۰۰میگن دیده میشه توسو ...

ن یکم خیالم راحت شد اما چون دقیقا رو مثانم یکم خیلی کم درد احساس میکنم حس بد میگیرم نمیدونم درد چیه

ن یکم خیالم راحت شد اما چون دقیقا رو مثانم یکم خیلی کم درد احساس میکنم حس بد میگیرم نمیدونم درد چیه

ببین گلم اینا دردای عادیه تو بارداری من سر دخترم سه ماه دردای شدییید پریودی از رحم مثانه کمر ک گریه میکردم ک الان پریود میشم...اصن فک نکن فق استراحتت بیشترکن

ببین گلم اینا دردای عادیه تو بارداری من سر دخترم سه ماه دردای شدییید پریودی از رحم مثانه کمر ک گریه ...

الان شوعرم میخواست واسه عید داییش اینا رو بخواد ک گفتم ن من نمیتونم اصلا....دردام کمه خیلی فقط مثانه هست بیشتر نیست اونم سمت چپ مثانه تو ماشین میشینم بیشتر میشه

الان شوعرم میخواست واسه عید داییش اینا رو بخواد ک گفتم ن من نمیتونم اصلا....دردام کمه خیلی فقط مثانه ...

ن خوب کردی استراحت کن...ب دکترتم بگو دردت سمت مثانته...دیگ داخل رحمه بچه نگران نباش

ن خوب کردی استراحت کن...ب دکترتم بگو دردت سمت مثانته...دیگ داخل رحمه بچه نگران نباش

گفت مشکلی نیست اکه سمت راستت بود و قابل تحمل نبود برو بیمارستان....سنو واسه چهارم نوشت ک دقیقتر معلوم بشع