2777
2789
عنوان

یا الله

61 بازدید | 5 پست

❤❤

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

توکل به مهربونیت خدا کمکم کن 😭😭💔

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
توکل به مهربونیت خدا کمکم کن 😭😭💔

یا الله ❤

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یا الله ❤

مممنونم عزیزم از نوشته ای که گذاشتی 

دلم گرم شد به خدا ایشاالله به آرزوم میرسم 

انشاالله حاجتروا 🤲🏻

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

همه اينهايي كه نوشته شده حقيقته

ولي كاش ما اينقدري كه از خدا انتظار داريم علاوه بر تمام نعمتهاي قبليش نعمتهاي جديد بهمون بده و آرزوهامونو برآورده كنه ، خودمونم به حرفش گوش ميداديم و بنده واقعيش بوديم ، چرا فقط به رضايت خودمون از خدا توجه داريم و برامون زياد فرقي نميكنه خدا ازمون راضي هست يا نه؟ جايي كه بدگويي و دوبهم زني كرديم، جايي كه داد زديم و توهين كرديم ، جايي كه غيبت كرديم، جايي كه نماز نخونديم و خمس و زكاتي كه به گردنمون هست نداديم، جايي كه از كنار بي پولي و مشكل هم نوعمون راحت گذشتيم جايي كه حسادت و بدخواهي كرديم، جايي كه به پدر و مادر بي احترامي كرديم و… همه اين مواقع برامون مهم نبود كه داره مارو ميبينه و از ما دلگيره و دلش نميخواد نافرمانيشو بكنيم

ولي موقع خودش هميشه انتظار داريم كه برامون بهترينها رقم بخوره و اگه نشه از خدا و همه مقدسات شاكي ميشيم و طلب داريم

متاسفانه هممون اينطوريم🥲 كاش…😣