2777
2789

دوازده ساله همین کارو انجام میدم.

هم اینکه حوصله این کارها رو ندارم...

هم اینکه هیچوقت هیچ خواسته ای ازش نداشتم ...هفته پیش یه چیز خواستم انجام نداد.شوهرم همش میگه مریضم سردرد دارم.به حرف من گوش نمیده بره دکتر.به مامانش گفتم شما ازش بخواه بره دکتر حالش خوب بشه عید میخوایم بریم جایی اذیت نشه..منم بهم خوش بگذره...اما اصلا حتی حاله شوهرمم نپرسیده!!؟

امروز به شوهرم گفته بگو فردا بیاد موهای منو رنگ کنه...

شوهرمم همش میگه یادت نره موهای مامانو رنگ کنی یادت نره باهاش هماهنگ کنی.....

فردا که میدونم مجبورم بحاطر اینکه شوهرم سگ اخلاقه برم موهاشو رنگ کنم...اما دام میخوام هم گلایه بکنم واسه خواسته هفته پیشم ک به هیچیش حساب نکرد..هم بگم. دیگه این کارهارو ازمن نخوان....چطور بگم ؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو تنگی نفس گرفتم دکتر گفته به هیچ عنوان با رنگ و مواد شیمیایی کار نکن.وگرنه تبدیل ب آسم میشه

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
یبار موهاشو خراب رنگ کن دیه بت نمیگه بیا رنگ کن

آخه رنگ خاصی نیست.سفیده موهاش کاملا کوتاه....فقط یه رنگ ساده با اکسیدان میگیره ....

فردا یکم سفیداشو نمیگیرم...

بگو تنگی نفس گرفتم دکتر گفته به هیچ عنوان با رنگ و مواد شیمیایی کار نکن.وگرنه تبدیل ب آسم میشه

خب اینطوری خودشم نباید موهاشو رنگ کنه که  

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
ول کن خواهر تو ک داری محبتتو میکنی دیگه اینجوری خرابش نکن این چندسال رو. بگذر این آخر سالی

نه واقعا اعصابم خورده...میخوام بهش حداقل گلایه بکنم...که خواسته مو نادیده گرفته...