تو اصفهان کسی جراحی بینی انجام داده؟با کدوم دکتر؟از نتیجه راضی اید یانه؟
دنبال دکتر خوب میگردم،راهنماییم کنیییید
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
اگه دکتر خوب و مطمئن میشناسی معرفی کن بد نیست بدونم
اگه دکتر خوب و مطمئن میشناسی معرفی کن بد نیست بدونم
من خودم خواهرم زن داداشم خاله هام همه پیش دکتر سهرابی عمل کردیم
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
من خودم خواهرم زن داداشم خاله هام همه پیش دکتر سهرابی عمل کردیم
یه سهرابی هم تو اصفهانه😐
اسم کوچیکشم بگو
همتون راضی اید؟هیچ مشکلی نداشتید؟
@niniyar_3 سلام وقت بخیر،میشه این تاپیکمو حذف کنید لطفاااااا؟🙏🙏🙏🙏