2777
2789

دوتا دختر هم نشسته بودند داشتند غذا می‌خوردند هی بهشون تیکه می‌انداخت ،واقعا مشمئز کننده بود،واقعا پدر مادر این بچه ها کجاند؟ چرا مراقب بچه هاشون نیستند ؟ واقعا تنم لرزید

ویپ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا کاش این چیزا حذف میشد 

پر از ضرر 

چیه اخه ویپ🫠همه یدونه گرفتن دست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

آره منم زیاد میبینم پسر بچه هایی که سیگار میکشن و در کل به نظرم تعداد سیگاری ها واقعا زیاد شدن تو خیابون پر از ته سیگاره همه جا پره دیگه واقعا زیاد شده 

همه جا پر از بوی سیگار خیلی خیلی زیاد شده 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

وقتی نهایت درایت افراد تو تربیت فرزند شده الزام  به پولدار بودن برای توانایی خرید موبایل و تبلت و... برای بچه‌ها و ساکت کردن (در واقع سپردن تربیت بچه به فضای مجازی) نتیجه بهتر از این نمی‌شه!

جالب‌تر اینکه بعضی احمقها بابت زودتر روی آوردنشون به خلاف و روبرو شدن با محتوای مستهجن و فحاشی و.... ذوق می‌کنند و خیلی باهوش و پیشرو می‌بیننن این نسل رو!

واقعا از یه سنی به بعد ما اختیار بچه هامونو نداریم و این جامعه س که تربیتشون میکنه...فقط موظفیم آگاهشون کنیم از خطراتی که میتونه بهشون اسیب برسونه....فقط کااش جوونامون عاقل باشن و راه درست و انتخاب کنن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...