آناد_مهری مدیر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 عنوان یه جمع بندی از دکترایی که میشناسیم | مشاهده متن کامل بحث + 10093 بازدید | 49 پست دوستان چون خیلی از خانوما این روزا بابته مشکلاته کوچیک و بزرگشون واسه دکتر انتخاب کردن و ویزیت کردن سردرگمن میخوام این تاپیک رو را بندازم که یه جمع بندی بشه از تجربیاته همه که شاید بتونه کمکه کوچیکی باشه واسه کسایی که تو نت دنباله دکترن، 1396/02/06 | 15:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل_بانو139 عضویت: 1390/06/03 تعداد پست: 285 کارتون چی هست ؟ اگه کاره جراحی دارید یه دکتر بود که من تو دولت خودم رفتم پیشش کارش حرف نداشت ... ممنونم عزيزم من يكي از دندناي سختم عصب كشي ميخواد و دوتا هم هست ك ميگن ریشش عفونت کرده وباید کشیده بشه خیلی ناراحتم یک روز می افتد ؛ آن اتفاق خوب را می گویم ... من به افتادنی که برخاستن اوست ایمان دارم ؛ هر لحظه ، هر روز ، هر جمعه ... ""السلام علیک یا صاحب الزمان ""
آناد_مهری مدیر استارتر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 ممنونم عزيزم من يكي از دندناي سختم عصب كشي ميخواد و دوتا هم هست ك ميگن ریشش عفونت کرده وباید ک ... ای وای کارای دندونپزشکی خیلی سخت و هزینه بر هست واقعا
آناد_مهری مدیر استارتر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 ممنونم عزيزم من يكي از دندناي سختم عصب كشي ميخواد و دوتا هم هست ك ميگن ریشش عفونت کرده وباید ک ... واسه کارای جراحی همین دکتری که بهتون معرفی کردم خیلی خوبه
مهد عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 114 اینجا پزشکای زیادی رو معرفی کردیم که شما با توجه به اولویتهاتون میتونین انتخاب کنین و برین یه ویزیت ... سلام دوست عزیز شما پیش چه دکتری برای زایمان رفتید؟ واقعا راضی هستید؟
سهد عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 8117 این تاپیک هنوز هم هست ؟ هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه