2777
2789
عنوان

یه جمع بندی از دکترایی که میشناسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 10093 بازدید | 49 پست

دکتر مرضیه میرعنایت تو گیشا

سونوگرافی داره ولی واسه سونوگرافیش هزینه جدا میگیره

پرونده تشکیل میده واسههمه ولی هزینه جدا واسه زایمانش میگیره و یکم هزینه هاش نسبت به بقیه دکترا بالاست 

ولی دکتر خوب و خوش اخلاقیه و خیلی صبوره

و معطلیش تو مطب زیاده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر مرضیه میرعنایت تو گیشا

سونوگرافی داره ولی واسه سونوگرافیش هزینه جدا میگیره

پرونده تشکیل میده واسههمه ولی هزینه جدا واسه زایمانش میگیره و یکم هزینه هاش نسبت به بقیه دکترا بالاست 

ولی دکتر خوب و خوش اخلاقیه و خیلی صبوره

و معطلیش تو مطب زیاده

سلام به همه دوستان. من میخوام برای بارداری اقدام کنم اما هنوز نمیدونم چه دکتری و انتخاب کنم میخوام قبل بارداری از نظر سلامت بدنی کامل چک بشم و اینکه زایمان طبیعی هم اولویتمه مگه اینکه از نظر پزشکی نتونم طبیعی زایمان کنم. میشه لطفا اگر پزشک خوب میشناسید بهم معرفی کنید؟

سلام به همه دوستان. من میخوام برای بارداری اقدام کنم اما هنوز نمیدونم چه دکتری و انتخاب کنم میخوام ق ...

اینجا پزشکای زیادی رو معرفی کردیم که شما با توجه به اولویتهاتون میتونین انتخاب کنین و برین یه ویزیت پیششون بشین و ارزیابیشون کنین.

من خودم خیلی دکتر گشتم تا انتخاب کنم دکترم رو و یه سری اولیوتها مثل اینکه آدرسش بهم نزدیک باشه خیلی مطبش شولوغ نباشه زیرمیزی نگیره و سونو داشته باشه (تا تو دوران بارداریم واسه هر سونوی کوچیکی تو صفه سونوگرافی هم نشینم) اخلاق داشته باشه و اینکه کدوم بیمارستان واسه زایمانش بره و یه عالمه چیزه دیگه

سلام ببخشید دندانپزشک خوب هم معرفی میکنید؟خیلی سرگردانم کجابرم

یک روز می افتد ؛ آن اتفاق خوب را می گویم ...
من به افتادنی که برخاستن اوست ایمان دارم ؛ هر لحظه ، هر روز ، هر جمعه ...
""السلام علیک یا صاحب الزمان ""
سلام ببخشید دندانپزشک خوب هم معرفی میکنید؟خیلی سرگردانم کجابرم

کارتون چی هست ؟

اگه کاره جراحی دارید یه دکتر بود که من تو دولت خودم رفتم پیشش کارش حرف نداشت 

کار جراحی و ایمپیلنت میکنه و واقعا بینظیره

خیلی دقیق و خیلی تمیز 

آقای دکتر سعید دکامی 

استان تهران، شهر تهران، خیابان دولت، حد فاصل دیباجی و اختیاریه، نبش کوچه معتمدی، ساختمان عمارت دولت،طبقه سوم، واحد 2

من کار جراحی دندون عقلی داشتم که چند جا رفتم و قبول نکردن دکترا گفتن که نمیتونم ایشون همینکه عکس رو دید دقیق گفت باید چیکار کنه و منی که رفته بودم واسه مشاوره همون شب جراحی شدم و همه میگن یه ماه با جراحی درگیر میمونن ولی من یه هفته ای راحت غذا میخوردم