2777
2789
عنوان

ی چیزی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4199 بازدید | 141 پست
با احترام ولی نظر من چیز دیگه ایی بود شما گفتین تجاوز...من اعصابم واقعا بهم ریخت چون به این فکر میکن ...

بستگی به ادمش داره گلم همه پدر ها خوب نیستن تو همین سایت خیلی ها گفتن تو کودکی از پدرشون ازار جنسی دیدن😔

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

با احترام ولی نظر من چیز دیگه ایی بود شما گفتین تجاوز...من اعصابم واقعا بهم ریخت چون به این فکر میکن ...

عزیزه من مگه پدر شما خوب بود یعنی دیگه همه ادمای کره ی زمین خوبن؟من خودم تو مرکز بودم افسرده شدم دیگه ادامه همکاری ندادم ادم تا نبینه یسری مسائل رو باور نمیکنه...جدا از همه این حرفا بچه از کودکی باید اموزش ببینه حریم شخصی داشته باشه 

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه حرفیه؟؟؟

خانم کارمندی که همسرش بچه اش را نگه می داره؟

و شیفتی میرن سر کار؟

کی گفته پدر نباید بچه را بشوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی بچه پاش بسوزه و ساعت ها تو مدفوع

شما خونه داری 

خانمی که شهر غریب کارمند است چی؟؟؟؟؟

به نظرم وقتی مثلا مادر کار داشته باشه یا هر چی، خب باید باباش ببره دیگه.. پس کی رو باید صدا کنن بچه رو بشوره 😂

ولی خب بازم میگم وقتی که مامان بچه سرش شلوغ باشه یا خسته باشه ..

دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.
بنظرم رو خودت کار کن احتمالا تو خانواده سنتی مذهبی بزرگ شدی 😁 

اره بزرگ شدم و خداروشکر میکنم ک خدا خاست و مذهبی شدم مشکل داری؟بعدم مگه مذهبیا چشونه😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
رساله ی جدید توسط   اسی منتشر شد گناه  داره پدر بچه را بشوره اسلام گفته نه سال اسی میگه ...

شما ازادی بده دخترتو شوهرت بشوره عزیزم😊😊

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
شما ازادی بده دخترتو شوهرت بشوره عزیزم😊😊

نگفتی خانم کارمند که همسرش بچه اش را نگه می داره چه کار کنه؟؟

مثل جاری من که شهر غریب پرستار است

و هیچ کسی را ندارند

وقتی شب کار است شوهرش بچه را نگه می داره

باید از شما اجازه بگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟،،،

من که دیگه خواهر شوهر احمق و بیشعورم لنگای دخترش را باز می‌کرد و بعد فس فس کنان پوشکش می‌کرد اونم جل ...

پسرش باز باشه اشکالی نداره؟؟؟

یعنی مردم بلد نیستند چشم هاشون را درویش کنند؟؟؟؟؟

یعنی یک عده با لذت تو فامیل شما تماشا می کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پسرش باز باشه اشکالی نداره؟؟؟ یعنی مردم بلد نیستند چشم هاشون را درویش کنند؟؟؟؟؟ یعنی یک عده با لذت ...

نه ولی جلوی شوهر من همیشه باز می‌کرد آخه دخترش بر عکس خودش سفید بود