2777
2789
عنوان

ی چیزی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4199 بازدید | 141 پست
شوهر من نه دخترمو میشست نه پسرمو . ولی کلک زد بهم میگقت اگه پسر بشه من می شورم زشته تو بشوری😐😐

😂😂😂

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

تو مغزت رو بده بشورن مگه من گفتم همه؟کار اشتباه اشتباهه 

تو میگی اشتباهه چون ممکنه تجاوز بشه به بچه...همرو داری متجاوز میبینی 

وقتی داری میشوری قشنگ بساب

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه ندارم ولی شما میتونی پیش بابات روسری و مانتو و چادر بپوشی که بهت تجاوز نکنه🙏🏿

اسکول چه ربطی داشت الان؟پس تو ام لخت و بدون پوشش برو بغل بابات بشین

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
چ حرفی میزنه عزیزم چ اصراری ب دروغ گفتن داری؟ شوهرت همش خونست؟ سرکار نمیره؟ اون مادره ک بیشتر اوقات ...

بیکار تویی درست حرف بزن بعدم پسرم چهارسالشه شوهرم باخودش میبرتش سرکارش هرروز چون کارش راحته اینوهم میبره نکنه شما خودت دروغگویی همه رو مث خودت میبینی😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
استارتر درست میگی دختر 5 ساله رو پدرش نباید ببره حموم کم نداشتیم از این تجاوز ها همین چن ...

یاخودخدا 😯😯😯😯😯

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
درسته کلا ازنظر خلقت زن با مرد فرق داره  مرد چن برابر زن لذت میبره مردا ازدیدن یه زن که لباس پ ...

بله منم بوده شوهرم یا پدرم شلوار دخترمو عوض کردن ولی بدون نگاه کردن اخه خودم نبودم 

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

موافق نیستم..  تحقیقاتتون رو کاملتر کنید  از اون لحاظ ک میگید برعکسشم بوده مادر و پسر بچ ...

اون ماجراها بین پسر و مادر بعد سن بلوغ پسر اتفاق افتاده ک اون تایم پسر تستوسترون بدنش بیش تر شده و جذابیت های جنسیش واضح تره

ولی دختر از بدو تولد بدنش تحریک کننده ست

من خودم یک پسرم خانم عزیز

جسمم دختره روحیات و گرایشاتم پسره 

رفیقامم از دم همه پسرن و خیلی کم دختر

فکر میکنم منطقی هم جنسمو از شما بهتر بشناسم

نمیدونم چ اصراری تاکید کنی اشکال نداره دختر 5 ساله رو پدرش بشوره

اگر دوست داری بده بچه ی خودتو شوهرت بشوره

این دیگ بحث کردن نداره

موفق باشید

پدرم فوت شده🙏🏿

خدا بیامرزتشون...مجبور نیستی توهین کنی چیزی رو که واقعا منظورم رو متوجه میشی سختش کنی...همه ما حریم شخصی. داریم حتی اگه یه خانواده باشیم هیچوقت تو خونه لخت نمیچرخیم در ضمن بامانتو و چادرم نیستیم...

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
خدا بیامرزتشون...مجبور نیستی توهین کنی چیزی رو که واقعا منظورم رو متوجه میشی سختش کنی...همه ما حریم ...

با احترام ولی نظر من چیز دیگه ایی بود شما گفتین تجاوز...من اعصابم واقعا بهم ریخت چون به این فکر میکنم پدرم واقعا بهترین آدم زندگیم بود...ببخشید اگه توهینی شد🙏🏿🤎

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
یاخودخدا 😯😯😯😯😯

بخدا جدی میگم

چ اصراریه روشن فکری های افراطی داشته باشیم

من دارم تغییر جنسیت میدم نصف بیش تر رفیقام پسرن خودم میشنوم می بینم حتی از پشه ی ماده نمیگذرن

حتی به محارمشون چشم دارن

اصلا چرا وقتی مادر هست دختر 5 ساله رو پدرش بشوره

بخدا جدی میگم چ اصراریه روشن فکری های افراطی داشته باشیم من دارم تغییر جنسیت میدم نصف بیش تر ...

دمت گرم درک میکنی