2821
2789
عنوان

ی چیزی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4451 بازدید | 141 پست
اگه پسر باشه و خانم بشوره هم همین حس بد رو دارین؟ یا نه فقط دست مادر باید تو  گ...باشه؟

شوهر من پسرمو خیلی شسته ولی خدا وکیلی روم نمیشه بگم بره دخترمو بشوره وای😑😑😑

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

من حقیقتش فعلا دختر ندارم نمیتونم درست هضم کنم بد بوده یا نه اما چطور پسر رو ما مادرا می‌شوریم گناه ...

عزیزم پسرم از یه سنی دیگه نباید با مادرش حمام بره یا سرویس بهداشتی

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو یسر بزن مراکزی که پدر ب دخترش ت ج ا و ز کرده کلا نظرت عوض میشه...دلیل این حجم از مقاومتت رو نمیدو ...

موضوع تاپیک یه چیز دیگه ست دختر ۵ سالشه  خانم  اخه تجاوز به این بحث ربط دادین واقعا؟ اونم برای همه ی پدرا یکیه ایا؟  اختر ۵سالشه

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

دقیقا

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
میگی احمقن احمق ینی منظورت باکسایی هستش ک فکر منو دارن منم جز اونام خودم😐😐

باشه شما درست میگی 

حالا پسرت اگ داری یا دیدار شب کی میشوره تو نمیشوری یعنی چون ب قول خودت گوناس

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
دقیقا

بعضیا اصلا جنبه منفی کار رو نمیبینن فقط بلدن بگن مگه بچه از مرد نیست😑😑😑

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

شوهر من نه دخترمو میشست نه پسرمو . ولی کلک زد بهم میگقت اگه پسر بشه من می شورم زشته تو بشوری😐😐

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

موضوع تاپیک یه چیز دیگه ست دختر ۵ سالشه  خانم  اخه تجاوز به این بحث ربط دادین واقعا؟ اونم ...

مورد داشتیم از همین لمس کردن و دسشویی بردن ها ب بچه تعرض شده حالا شما سخته درکش مشکل من نیست کار اشتباه اشتباهه حتی اگه در همین حد شستن بمونه

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
باشه شما درست میگی  حالا پسرت اگ داری یا دیدار شب کی میشوره تو نمیشوری یعنی چون ب قول خودت گون ...

خیر پسرمو شوهرم میشوره😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز