2777
2789

بچه ها من خیلی خسته و داغونم همین ماه پیش ما مسافرت بودیم ولی مادر شوهرم اعتراض کرد که چرا اونو نبردیم شوهرمم قول داد که عید میبرتش 

حالا هر چی میگم من خستم حداقل یجا نزدیک بریم بعد ۲ فروردین تولد خواهرمه میخوام باشم میگه به مادرم قول دادم ، منم گفتم بابام تنهاس عید اونم با خودمون ببریم سفر میگه نه نمیشه اختلاف پیش میاد مادرت روزس بزار یوقتی که با هم ببریمشون ، به نظرتون بهش بگم نمیام با مادرت تنها برو؟

آره بگو

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا لجبازی چیه شوهرت درست میگه بنده ی خدا

لجباری چیه چطور اون دوست داره مادرش همه جا باشه منم دوست دارم بابام رو ببرم بعد اینهمه مسافرت حق ندارم یبار بگم بابام رو ببریم؟

عزيزم خب پدر شما

بياد سفر با مادرشوهرت؟ از نظر خودت درسته؟ پدرت قبول ميكنه؟

من مادرم فوت شده پدرم تنهاست يك ليوان اب از من نميگيره.

چه برسه بع سفر..

اونا برن سفر

شما خسته اي 

پدرن تنهاست

تولد داري بمون.

اشكالش چيه؟

💕

میخوای همزمان که مادر ایشون هست پدر خودتو تنها ببری؟یا منظورت خونواده هردوتونه  ولی من با همسر ...

هیچ وقت مادرش رو نمیزاره تنها که برداره خانواده منو ببره همیشه همه جا باید مادرش باشه جای ۳ نفرم میگیره