2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم بابامم ببریم حالا جوابش 🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 41 پست
لجباری چیه چطور اون دوست داره مادرش همه جا باشه منم دوست دارم بابام رو ببرم بعد اینهمه مسافرت حق ندا ...

واقعا حق داری،اینجا اکثرا طرفدار قوم شوهرن،جدیدا اینجوری شده نی نی سایت 

شوهرت  درست میگه دوتا خانواده رو هیچ وقت باهم نباید ببرین حرف و حدیث بینشون پیش میاد 

شوهرت رو جلو مادرش خجل نکن برو سفر اتفاقا بهشم حسابی حرمت کن تو سفر برا مادرشوهره سوغاتی هم بخرین 

برا تولد خواهرت از همون جایی که میری پارجه ای کیفی کارت هدیه ای چیزی تهیه کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لجباری چیه چطور اون دوست داره مادرش همه جا باشه منم دوست دارم بابام رو ببرم بعد اینهمه مسافرت حق ندا ...

خب بذار این سری با مادرشوهرت برین سری بعد بگو میخوام با بابام بریم… راس میگه ناراحتی پیش میاد آرامشتم بخاطر این چیزا خراب نکن گلم سعی کنین بسازین بخدا ارزش نداره

مگه بچه ای   یا نری  یا پدرتو هم ببری؟؟؟؟ منم با نظر شوهرت موافقم هردو را ببری سخته شاید بینشون اختلاف نظر پیش بیاد   تو هم لج نکن  برو وگرنه شوهرت ناراحت میشه اونم با خانواده تو نمیاد  حالا چون قول داده برو دوست نداری بگو بهش دیگه قول نده

مگه بچه ای   یا نری  یا پدرتو هم ببری؟؟؟؟ منم با نظر شوهرت موافقم هردو را ببری سخته شاید ب ...

اون هر بار بحث سفر میشه مبگ۵ خانوادت رو نبریم فلان اخلاق رو دارن ولی مادرش با گند ترین اخلاقا باید تو همه سفرا باشه

هیچ وقت مادرش رو نمیزاره تنها که برداره خانواده منو ببره همیشه همه جا باید مادرش باشه جای ۳ نفرم میگ ...

نمی‌دونم به هرحال منم موافق نیستم با مسافرت اینجوری شما عروسشونی  بحث خونوادت خیلی فرق داره 

شوهرت  درست میگه دوتا خانواده رو هیچ وقت باهم نباید ببرین حرف و حدیث بینشون پیش میاد  شوه ...

اصلا خانواده منو حساب نمیکنه سر هر مسافرتی میگم خانوادم بهونه میاره که مادرش اون پشت راحت دراز بکشه ، یک ماهه میگم تولد خواهرم باورت نمیشه آنقدر وضع مالیش خوبه خودش گفت سر کار نرو من حسابت رو پر میکنم ولی یک ماهه ۱ قرون نداده بهم ولی برا مادرش تولدش رفت گوشی خرید

هیچوقت مادرش رو تنها نمیزاره خونه خیالت راحت

دفعه‌ی قبل که میگین گذاشته.

غصه نداره بخدا این چیزا. جای شما بودم. چیزایی که میگید رو درک می‌کنم. ولی ارزش بحث و جدل ندارن.

برید، خوش بگذرونید. بقول دوستان ازونجا برای خواهرتون کادو تولد بخرید. بعدا جای دیگه یا جور دیگه برای پدرتون جبران کنید.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

اون هر بار بحث سفر میشه مبگ۵ خانوادت رو نبریم فلان اخلاق رو دارن ولی مادرش با گند ترین اخلاقا باید ت ...

اگه همیشه با هاتون اومده سفر و بهت خوش نمیگذره و شوهرت هم با خانواده تو هیچ وقت نمیاد سفر  که میتونی نری