2777
2789
عنوان

یبوست و درد

285 بازدید | 46 پست

چندسالی هست یبوست دارم.

اوایل امسال رفته بودم دکتر بهم پودر پیدرولاکس و شیاف گلیسیرین و پماد داد.

از شیاف استفاده نکردم چون میترسیدم، الان برای اولین بار استفاده کردم، خیلی از عوارضش می‌ترسم. دیشب از درد تا صبح نخوابیدم، زخم و خونریزی شدید دارم. کاش خدا منو بکشه اینقدر درد نکشم. شما راهکاری ندارید از این درد خلاص بشم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یبوست داشتم از قدیم البته الان حاملم ب دکتر گفتم گف ناشتا ی لیوان اب جوش بخور!!!!!

شاید باورتون نشه ولی اوکی شد 😐

البته ک نسبت ب قدیم ی چیزایی مراعات میکردم ولی بازم خوب نمیشد انگار مشکل کارم همون ناشتا اب جوش ن خیلی داغ بود الان ی ماهه خوبم

انجیر خشک ..شیر منیزیم دارو خانه دارن اگه اینا هم تاثیر نداشت یه مقدار شیر رو  توش چن تا کشمش بریز  بجوشون بعد گرم گرم شیر و کشمش ها رو بخور اسهال میشی😅 یه راهکار دیگ هم دارم نافت رو نگاه کن خب اندازه سه انگشت پایینتر از ناف فشار بده ماساژ بده شکمت کار میاد

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

منم یبوست داشتم از قدیم البته الان حاملم ب دکتر گفتم گف ناشتا ی لیوان اب جوش بخور!!!!! شاید باورتون ...

اینو مامانمم میگه تو دوران بارداریش انجام داده عالی بوده. متاسفانه من خیلی دیر جنبیدم و الان دیگه کارم به عمل کشیده ولی میخوام یجور دیگه حلش کنم

منم یبوست داشتم از قدیم البته الان حاملم ب دکتر گفتم گف ناشتا ی لیوان اب جوش بخور!!!!! شاید باورتون ...

البته بگم من هرچیزیو امتحان کردم واینم فهمیدم باید علت یبوستو فهمید یااز خشکی روده س ک مشکل من بود یااز زیادی مایعات وسردی بدن ک باید مصرف مایعات کم شه وگرمی بخوری

راسی ی چیز دیگم دکتر بم گف اینک دسشویی اجابت مزاجه ینی تاکارت تموم نشده نیا بیرون اون اولا طول میکشه بعد خوب میشی کارت زودتموم میشه ولی قبلا من عجلخ میرفتم میومدم حوصله نشستنم نداشتم 😅

من تو تاپبکای قدیمی اینجا واسه درد و سوزش و اینا اسم پماد رکتول روودیدم

اب ولرم ناشتا هم عالیه

روغن زیتون هم خیلی خوبه

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.