2789
عزیزم هوش مصنوعی هم دقیقا همونجوری میگیره ربطش به همینه

ببین ک.ارتای ت.اروت انرژی و موک.ل دارن ب خاطر انرژی ک بهشون دادن از اینده میگن قطعا میتونن با اونم این کارو بکنن اما انسانی ک میاد اینجا نمیتونه بدون داشتن چیزی جواب شمارو بده یا موکلع یا .ف.اله

برام دعا کنید لطفا دعا شما یه چیز دیگست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گفتم ک ی ذره استرسی هستی فعلا حس خاصی نداره اما فکر کنم ی حسی ب وجود بیاد

من که گیجم یکی یه عده میگن عاشقته یه چند نفر حس خاصی نداره  آخه میخوام یه کاری کنم باید اطمینان داشته باشم میترسم  یه کاری نکنم فکر کنه رل دارم 

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

من قبل فااال گرفتن سنگینی روم بودت این سنگینی از کجا بود پس

مگه سنگینی فقط از فا.له؟ سنگینی میشه از دعا،انرژی منفی خودت ،یا چشم زخم ، همزاد و.... هم باشه اما در اینکه با ف.ال سنگینی میندازن رو زندگی طرف و بعدا مشخص میشه شکی نیست

ببین ک.ارتای ت.اروت انرژی و موک.ل دارن ب خاطر انرژی ک بهشون دادن از اینده میگن قطعا میتونن با اونم ا ...

اگر این انسانها حس ششم نداشته باشن.نمیتونن با کارتم واست بگیرن و از اینده بگن

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
اگر این انسانها حس ششم نداشته باشن.نمیتونن با کارتم واست بگیرن و از اینده بگن

خودد کارتتت مو.کل داره خود کارت جواب میده شم کافیه انرژیت زیاد باشه همین تا جواب بهتری بدی حس ششم کلا مقولش چیز جداییه

گفتم ک ی ذره استرسی هستی فعلا حس خاصی نداره اما فکر کنم ی حسی ب وجود بیاد

برمیگرده بهم؟؟

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
ببین ک.ارتای ت.اروت انرژی و موک.ل دارن ب خاطر انرژی ک بهشون دادن از اینده میگن قطعا میتونن با اونم ا ...

من پدر بزرگ مادرم فا.ل نخود میگرفت درست درمیمد ولی خیییلی مریضه دیگه نمیتونه ولی پدر بزرگ مادرم تو مناطق کویری بود و اونجا پره جن به نظرم اونا کمک میکردن

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

خودد کارتتت مو.کل داره خود کارت جواب میده شم کافیه انرژیت زیاد باشه همین تا جواب بهتری بدی حس ششم کل ...

شاباله چی ؟  خودش میگه حس ششم نیست و اصلا سوالای فصل چیم رنگ لباسو جواب نمیده

توجهی نکن با دل خودت پیش برو

عزیزم میشه واسه منم بگی

برمیگرده؟؟

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده