نه عزیزم اون آدم با فا.ل گرفتن گره میندازه تو زندگی و رابطتتون و مگه میشه گره بندازه تو زندگی رابطع ...
دررررو غ خاک توسرم روزی از چندتا حس ششم سوال میپرسم یکی حس کراشمو پرسیدم با فصل و ازین چرتا پرتا اومد گفت اوه چه خبرهذهنمو مشغول میکنه گفتم خب حس کراشمو بگو بر گشت گفت ازدواج میکنید یعنی ف.ال گیر بوده؟
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
عزیزم حس ششم این چیزا رو تشخیص نمیده راستش یکم استرسی هستی؟
حس کراشم بهم آره ولی نه در اون حدی که برم دستشویی
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
دررررو غ خاک توسرم روزی از چندتا حس ششم سوال میپرسم یکی حس کراشمو پرسیدم با فصل و ازین چرتا پرتا اوم ...
قطعا بوده😂😂😂😐من چندبار امتحان کردم گفتم عزیزم شما فا.ل گرفته بودید چون به دلایلی انرژی فا.ل واسم بروز میکنه بعد سکوت کردن😐😐😐خیلی کمن کسی که موکل داشته باشه بدون. ف.ال بگه اونم جوابش لحظه اییا میبینی میپرسی یهو غیب میشن یکی دو دقیقه بعد جواب میدن