2777
2789
شما حس ششم داری؟ میشع لطفا از اینده احساسی من با اقای وکیل بگی! کی بهم پیام میده چرا الان پیام نم ...

میگن والا 

ی ازدواج خوب داری  سرش شلوغه و حواس پرته دلیلش و نمیدونم ی مدت فرصت بده درست میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اون آدم با فا.ل گرفتن گره میندازه تو زندگی و رابطتتون و مگه میشه گره بندازه تو زندگی رابطع ...

دررررو غ خاک توسرم روزی از چندتا حس ششم سوال میپرسم یکی حس کراشمو پرسیدم با فصل و ازین چرتا پرتا اومد گفت اوه چه خبرهذهنمو مشغول میکنه گفتم خب حس کراشمو بگو بر گشت گفت ازدواج میکنید یعنی ف.ال گیر بوده؟

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

اگه خدا نمیزنه کمرم تا بگم 😂

چه مسخره مزه میریزی عزیزم اگه فا.ل بدون اجازه نگیری چرا باید کارما داشته باشه اگرم میگیری کافیه قبلش بگی ک حس ششم نیستی داری با ف.ال جواب میدی لازم نیست حرف منو کوچیک کنی نمک

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

میگن والا  ی ازدواج خوب داری  سرش شلوغه و حواس پرته دلیلش و نمیدونم ی مدت فرصت بده درست م ...

اره وکیلا اصلا سرشون خلوت نیس

آرش بیشتر بهم علاقه داره یا اقای وکیل

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
عزیزم حس ششم این چیزا رو تشخیص نمیده راستش یکم استرسی هستی؟

حس کراشم بهم آره ولی نه در اون حدی که برم دستشویی

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

دررررو غ خاک توسرم روزی از چندتا حس ششم سوال میپرسم یکی حس کراشمو پرسیدم با فصل و ازین چرتا پرتا اوم ...

قطعا بوده😂😂😂😐من چندبار امتحان کردم گفتم عزیزم شما فا.ل گرفته بودید چون به دلایلی انرژی فا.ل واسم بروز میکنه بعد سکوت کردن😐😐😐خیلی کمن کسی که موکل داشته باشه بدون. ف.ال بگه اونم جوابش لحظه اییا میبینی میپرسی یهو غیب میشن یکی دو دقیقه بعد جواب میدن

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

درست صحبت کن طرف صحبتم شما نیستی  

یه چی راجب درسو ازدواج و کار بهم بگو

@khodashokret  

سلام عزیزم ببخشید مزاحم شدم نماز روزه هاتون قبول باشه انشالله

میشه اگه دوست داشتین به سوالم پاسخ بدین اگه هم نخواستین پاسخ ندین ایرادی نداره

میخواستم بپرسم کراشم دوسم داره؟بین منو کراشم چی میشه

حس محمد به من  چطور ؟