2777
2789
عنوان

چیکار کنم همسرم ناراحت نشه

122 بازدید | 2 پست

از وسطای بهمن به خاطر هماتوم و خونریزی استراحت مطلق و بعدش استراحت نسبی شدم

یک هفته بیمارستان خوابیدم و بعدش اومدم خونه مادرم چون خونه خودم پله داشت و دکتر برام ممنوع کرده بود.

این یک ماه مادرم و پدرم خیلی به من رسیدگی کردن و از نظر تغذیه و آرامش و استراحت همه چیز عالی بودو حتی برای شستن یه لیوان هم سرپا نموندم.

همسرم خونمونو عوض کرده ولی هنوز کارای داخلی خونه مونده و نتونسته کامل اسباب کشی کنه، دست تنها هم هست... ولی میشه شب اونجا خوابید و واسه غذا بریم خونه مادرش که همون ساختمونه.

امروز بهم گفت واسه سال تحویل بیا خونه و منم گفتم باشه. 

دوست دارم سال تحویل پیش همسرم باشم ولی عیدا خونه مادرشوهرم شدیدا شلوغه، به اندازه یه مجلس عروسی مهمون میاد براشون. 

منم زیاد نمیتونم بشینم و میخواستم کل عید دراز بکشم تا این لخته خون کامل جذب بشه و چون ماه رمضونه و اونا همشون روزه هستن میترسم گرسنگی و دل ضعفه اذیتم کنه چون خودم نمیتونم سرپا وایستم و غذا درست کنم

مادرشوهرم گفته اگه برگردی خودم غذاتو میدم ولی چون مهمون زیاد داره و خودشم روزه است، اصلا سر این قضیه نمیدونم چیکار کنم.

تو فکرم اینه که سه شنبه غروب برم و چهارشنبه غروب به بهانه استراحت برگردم خونه مادرم....

البته میدونم همسرم ناراحت میشه 🥺🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.