2777
2789

یکی از آشناها که رابطه نزدیکی با شوهرم قبلا داشت فوت شد جوون هم بود 

از دیروز شوهرم میگفت ختمش کی هست بریم امروز ساعت ۳ بود قرار بود مامانم همراهمون بیاد 

ساعت۲ و رب بهش گفتم بلند شو اماده شو که بریم گفت چه خبره اینقد زوووود شوهرم کلا خیلی آروم و فس فس میکنه و پدر آدمو در میاره تا بره یه جایی 

بعد دیگه هرجقد براش توضیح دادم تا بخوای بپوشی اماده شی ساعت ۳ شده نفهمید از بیشعوریه زیادشه البته 

بلند شد زغال گذاشت رو اجاق برا قیلیون احمق 

ساعت۲ونیم 

منم هیچی نگفتم فقط آماده شدم اومدم تو سالن منتظر موندم مامانمم زنگ زد مگه نمیاید گفتم چرا میایم  ساعت ۳ و رب قلیون و تموم کرد و بلند شد آماده شد نیم ساعت بعدش مامانم زنگ زد بهش گفت مگه نیومدین گفت الان داریم میزنیم بیرون بعد مامانم انگار بهش گفته بود زن همسایمون هم همراهشه گفت باشه و قطع کرد 

اومد پیش من گفت ماشین خرابه خودشم به زور داریم میبریم میگه یکی باهامه(اصلا هم نون و نمک و لطفی که مادرم بهمون میکنه رو که نمیبینه ) 

خیلی ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم فقط اشک ریختم اینقد که دلم شکست رفتیم پایین دیدیم ماشین نیست مامانش کلید ماشینو داده به شوهر عمش تا برده اینم رفت دید ماشین نیست اینقد عصبی شد که کارد میزدی خونش در نمیومد 

آخ دلم خنک شد با اینکه زنگ زدم به مادرم گفتم ماشطن خراب شده اونم خیلی ناراحت شد گفت من با پدرت نرفتم که با شما برم اینقد دیر اومدین حالا هم میگی ماشین خرابه چرا اینجوری هستین شما 

ولی خوب دلم خننننننننک شد که اینقد عصبی شد و فهمید هیچی از خودش نداره احمق 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی به مادرت اینجوری میگه واکنشی نداری؟

چیکار کنم 

نمک نشناسیش حد و مرز نداره به پدرم و داداشام هم همینجوری میگه 

اینقد دعوا راه انداختم سر این جیزا فایده نداشته نمیفهمه عقل نداره خداراشکر پس فردا میره سر کار تا ۲ هفته قیافه نحسشو نمیبینم 

دل منم خنک شد😂

😅😅😅

با اینکه مامانم بعدش زنگ زد باهام دعوا کرد ک چرا اینجوریین ولی خیلی خوشحالم بخدا 

نمیدونی چجوری گفت به زور دارم خودشو میبرم 

بزن تو سرت ماشینی رو که مال خودتم نیست احمق هیچ ندار 

😅😅😅 با اینکه مامانم بعدش زنگ زد باهام دعوا کرد ک چرا اینجوریین ولی خیلی خوشحالم بخدا  نمید ...

خدا جوابشو داده.اینجور آدما درست نمیشن انگاری و هرچی سرشون بیاد حقشونه.هرچی هم خوبی کنه طرف اصلا به چشمش نمیاد عین همسر من

و من زندگی رو بد جور باختم....

خدا جوابشو داده.اینجور آدما درست نمیشن انگاری و هرچی سرشون بیاد حقشونه.هرچی هم خوبی کنه طرف اصلا به ...

نمیفهمه که خدا جوابشو داده 

خیلی وقیح هست 

نمیفهمه اصلا