2777
2789
عنوان

فانتزی

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا منم فانتزی اینو دارم ک برم کما .. ببینم چطوریه 😂 هم اینکه ادم چند روز یا چند ماه میخوابه ر ...

آره اینم جذابه.

نمی‌دونم این چه بیماریه که من دارم!😂🤦‍♀️

تو فیلم‌ها هم همچین چیزهایی، مثل تیر خوردن و خونریزی که به خاطر تیر خوردن ایجاد می‌شه و بردن فرد زخمی به بیمارستان و اینا رو خیلی دوست دارم.

واقعا نمیفهمم چرا اینطوریم.😂🤦‍♀️

آره اینم جذابه. نمی‌دونم این چه بیماریه که من دارم!😂🤦‍♀️ تو فیلم‌ها هم همچین چیزهایی، مثل تیر خو ...

خیلیا دوس دارن😂

منم کما خیلی دوس دارم

مخصوصا اینکه میگن تو کما کسی چیزی بگه ادم میشنوه میخوام ببینم‌ اونایی ک میان چی میگن

البته اینا بهانه است عمیقاااا خستم و دلم بیدار نشدن میخواد 

البته این تیر خوردن اینا ادم فک میکنه جذابه اما در واقعیت عین سگ درد میکشه 😂😂😂

خیلیا دوس دارن😂 منم کما خیلی دوس دارم مخصوصا اینکه میگن تو کما کسی چیزی بگه ادم میشنوه میخوام ببی ...

آره فکر کنم، به روی خودشون نمیارن.😂 همونطور که من در واقعیت به هیچکس، حتی نزدیک‌ترین افراد زندگیم نگفتم همچین چیزیو.🤭

یا شاید آدم تجربۀ نزدیک به مرگ داشته باشه تو کما. اینش خیلی خوب می‌شه.

ان‌شاءالله حالتون خوب میشه و زندگیتون عالی!😊🥰

بله قطعا دردش زیاده ولی دله دیگه، می‌خواد.😂

چطور ینی  نمیدونم حی میکنم نیاز دارم یکی حواسش بهم باشه

خب اینکه یکی همیشه حواسش بهت باشه بخوای یکار شحکخصی بکنی نمیتونی بخوای یجایی بری نمیتونی کلا حس ترسنامیه یکی همیشه پشت سرت باشه و در حال دیدنت حتی روی نیت خوب 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

قانون جذب واسه شماها کا میکنه واسه ما میرینه...😐😂

فقد تو این ی گزینه کار کرد😂

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
شماره دعانویستو بده🥲😂

😂😂

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
امیدوار شدم😂😍

ایجان😂

خب اینکه یکی همیشه حواسش بهت باشه بخوای یکار شحکخصی بکنی نمیتونی بخوای یجایی بری نمیتونی کلا حس ترسن ...

ن اون حالت کنترل کردنه ک اصلا قبول ندارم

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔