2777
2789
عنوان

فانتزی

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 62 پست
😂😂 بچه بودم منویکی دزدید میخواستن بردارن برا خودشون اخه خانواده رو میگم امکان نداره ولی چ مییشه ...

اینی ک تو میگی اسون تره بابا مطمن باش اتفاق میفته اما ب شرطی ک کم تو فکرش باشی

ولا من بعده ۲۰ سال هنوز منتظرم یه خونواده در بزنن بگن ما تو رو گم کرده بودیم ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوشم نمیاد حس استاکرارو میده 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

اینی ک تو میگی اسون تره بابا مطمن باش اتفاق میفته اما ب شرطی ک کم تو فکرش باشی ولا من بعده ۲۰ سا ...

😂😭 نمیتونم از مامانمینا بگذرم

اره کمتر فک میکنم مث قدیم نیسم دیک بزرگ شدم

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔

همیشه فانتزیم این بود که یکی  عاشقم بشه ولی من دوسش نداشته باشم و همش مثل این فیلما بیاد نازمو بکشه و هوامو داشته باشه و..... و الان به واقعیت تبدیل شده و پدرم داره درمیاد 😐🙁 

چی بنویسم اخه ؟؟؟؟       سلام ، خدافظ 

منم یکی از فانتزیام اینع🤣🤣تازه ببیندمن هی ساعتای رند میبینم رفتم تعبیرشو نگا کردم این شد: شبا با فکر من میخوابه😎، حواسش بهم هست😎، بهم میخواد زنگ بزنه😎ولی نمیزنه نمیدونم چرا🫤🤣بعد دیگه جونم بگه برات،  دوسمم داره😎و مشخصات ظاهری ام پوستش سبزست🫣😁😂

یکی از فانتزیای دیگم اینه اشپزی مینیاتوری انجام بدم🫠😁

یاسمنآ:)🎀

همیشه فانتزیم این بود که یکی  عاشقم بشه ولی من دوسش نداشته باشم و همش مثل این فیلما بیاد نازمو ...

😂👌

تحربه شو دارم

بعد یجاهایی خودت دلت تنگ میشه 

ینی من ک اینطورم 

بعد ی مدت مدیدی طرف بهم بی توجهی میکنه و یجوری ضایع ام میکنه هی

ناراخت میشم😂😭

منم یکی از فانتزیام اینع🤣🤣تازه ببیندمن هی ساعتای رند میبینم رفتم تعبیرشو نگا کردم این شد: شبا با ف ...

من تیپ و استایل شم تصور میکنم😂😭

شلوار پارچه ای پیراهن مردونه

قدش بلن تر و درشت تر از خودم و اصلا لوس نیس کاملا مردونه

امان از دست این فانتزی‌ها!😂 منم یه فانتزی دارم، البته اصلا به عشق و عاشقی ربطی نداره. کلا یه چیز‌ ...

چیه😍😂

من خودمم فانتزی زیاد دارم 

یکیش مثلا با ماشین با سرعت باااالا برم رانندکی کنم دور بزنم خاک بلن شه🤕😂

من تیپ و استایل شم تصور میکنم😂😭 شلوار پارچه ای پیراهن مردونه قدش بلن تر و درشت تر از خودم و اصلا ...

🤣🤣🤣🤣🤣خدا ماهارو شفا بده اگرنه کیس اینجوری پیدا نشه ماها افسردگی حاد میگیریم🫣😂

یاسمنآ:)🎀

😂👌 تحربه شو دارم بعد یجاهایی خودت دلت تنگ میشه  ینی من ک اینطورم  بعد ی مدت مدیدی طر ...

اره انگار عادت میکنی هی بهت توجه کنه و وقتی نمیکنه یع جوری میشی ! 

چی بنویسم اخه ؟؟؟؟       سلام ، خدافظ