2777
2789

زیر چشام چینای ریز افتاده...خط لبخند ..تو آفتاب همیشه ضد آفتاب میزنم تیره شده نه به خاطر سوختگی تیره و کدر...بیام کبود شده ...صورتمم پر از جای جوش که یکی دوساله دیگه نرفتن هرکاری کردم ...جوشم میزنم...من قبلارخیلیی پوست صاف و سفید و با طراوتی داشتم ...الان باورم نمیشه بین پوست کنه 😭هر دکتری میرم جواب نمیگیرم یه هفته خوبه دوباره بد میشه ..رو بینیمم که پر از منافع باز و سرسیاه

منم مدتیه پوستم تیره شده زیرچشام گود شده اصلا زشت شدم منی ک قشنگیم تو فامیل تک بود بهم میگن احتمالا باردار باشی چون زیرچشاتم گود شده اصلا تویه هفته نمیدونم چرااین شکلی شدم😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم جوشام همین بود . عرق کاسنی بخر بخور . هر روز یه استکان عرق کاسنی بخور . گرمای بدنتو کم میکنه جوشات یکم بهتر میشن . من همیشه صورتم داغ و چرب و پر جوش بود  هرکاری کردم نرفتن با عرق کاسنی کمی بهتر شد

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

منم جوشام همین بود . عرق کاسنی بخر بخور . هر روز یه استکان عرق کاسنی بخور . گرمای بدنتو کم میکنه جوش ...

چروک هات بخاطر داروهاش شیمیایی که به پوستت زدی نیست؟؟ من برای جوشام رفته بودم دکتر یه داررویی بود میگفت به پنبه آغشته کن بزن به صورتت وقتی اونو میزدم صورتم چروک چروک شده بود . قطعش کردم خوب شد 

منم جوشام همین بود . عرق کاسنی بخر بخور . هر روز یه استکان عرق کاسنی بخور . گرمای بدنتو کم میکنه جوش ...

آخه اونم من امتحان کردم قبلا جواب میداد الان نه 

....عرق کاسنی شاترع ...بید...خاکشیر ...همه چی امتحان کردم 

آخه اونم من امتحان کردم قبلا جواب میداد الان نه  ....عرق کاسنی شاترع ...بید...خاکشیر ...همه چی ...

آمایش دادی؟؟ سونوگرافی  رفتی؟. آزمایش هورمونی .  تیرویید . 

تغذیه ات چطوره؟ چیا زیاد می خوری چیا کم؟ 🤔 ورزش می کنی؟ پیاده روی داری؟ مکمّل چیا می خوری؟ روتین ...

تغذیه که غذای سلف میخورم ..پیاده روی هم زیاد دارم مکمل نمی‌خورم ...روتین پوستیم شوینده ضد جوش 

..هیالورونیک اسید و نیاسینانید و مرطوب کننده هست که فعلا نمی‌زنم چون پوستم جوش میزنم دارم جوشامو درمان میکنم 

تغذیه که غذای سلف میخورم ..پیاده روی هم زیاد دارم مکمل نمی‌خورم ...روتین پوستیم شوینده ضد جوش  ...

تغذیه ات زیاد خوب نیست.احتمالاً میوه و سبزیجات زیاد استفاده نمی کنی.اگه تنقّلاتی مثل پفک و شکلات و بیسکوئیت و نوشابه زیاد می خوری چربی و قند زیادی رو وارد بدنت می کنی که پوستت رو خراب می کنن.هضم این مواد واسه کبد سخته و آکنه ها و جوش های سرسفید اگه منشأ هورمونی نداشته باشن اکثراً از تغذیه هستن.

روتین پوستیت خوبه ولی در کنارشون ژل آبرسان و مرطوب کننده ی فاقد چربی هم استفاده کن.ضدّ آفتاب فیوژن واتر «بر پایه ی آب» هم بزن.اشعه های مضرّ نور خورشید باعث پیری پوست هستن.تمام محصولات پوستی ای که استفاده می کنی باید غیرکمدوژنیک باشن و فاقد چربی.

مکمّل بایوبیسیکس مخصوص خانم ها رو پیشنهاد می کنم.کپسول امگا3 هم روزی دو تا با صبحانه یا ناهار بخوری خیلی خوبه.

پیاده روی کمک زیادی می کنه و اگه بتونی یه روز در میان ورزش هوازی هم داشته باشی که خیلی عالیه.

کنار غذای سلف حتماً از سالاد و سبزیجات استفاده کن.

مصرف فست فود رو محدود کن ، سس هم رژیمی یا کم چرب استفاده کن.به جای نوشابه و دلستر آبجوی بدون الکل استفاده کن که هم برای بدن مفیده هم برای پوست و مو.آب گازدار هم خیلی خوبه اگه به نوشیدنی های گازدار علاقمندی.دوغ رو نمی تونم پیشنهاد کنم چون قند و نمک بالایی داره ولی به صورت محدود خیلی هم خوبه.