2777
2789

عربی ؟

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم زیره با آب بزار بجوشه بعد نبات بنداز داخلش و بخور

چای نبات با زنجبیل و دارچین هم خوبه 

‌‌یه زندگی خصوصی همیشه برنده ست مخفی نگهش دار تا زمانی که موفقیتت صدا بده..!

خانما خیلی ببخشید چون بیشتر ۶ نمیتونم تایپک بزنم دارم اینجا میگم دخترم ۱۲ سالشه این چندین باره پریود میشه  حالا خیلی خونریزی داره هرچی هم مفنامیک میدم  فایده نداره چیکار کنیم

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود لطفا لایک نکنید 🙏

چند روز قبل و بعد پريود سردي جات نخور 

روزهای اول  کاچی بخور تخم مرغ آب‌پز با نعنا   میوه آناناس عاليه 

چای نبات با زیره دم کرده یا دارچین 

شکمت رو با شال ببند و جوراب بپوش  روی سرامیک  با دمپایی راه برو حتما 

گوشت گوسفندی کباب کن بخور   خرما   

خلاصه از سردي دوری کن 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

یکم آویشن دم کن و با نبات بخور یا مثلا من همیشه وقتی دل درد دارم دمنوش گل بابونه یا زنجبیل و اینا رو میخوردم بعد سعی کن که یه حوله رو گرم کنی و بزاری روی شکمت اینطوری هم دردش کمتر میشه ، استراحت زیاد بکن و جوراب هم بپوش توی زمانیکه پریودی یا یه سری حرکات کششی هستن بزن تو گوگل بالا میاد انجام بده میتونی یوگا یا مدیتیشن هم انجام بدی و سعی کن موقعی که میخوابی روی شکمت نخوابی چون دل دردت بدتر میشه و من خودم هیچوقت توی پریودی قرص نمیخورم اصلا و بیشتر دمنوش میخورم امیدوارم حالت بهتر بشه 🌷🌹

خانما خیلی ببخشید چون بیشتر ۶ نمیتونم تایپک بزنم دارم اینجا میگم دخترم ۱۲ سالشه این چندین باره پریود ...

اشکال نداره

منم از بچگی خیلی خونریزی داشتم 

حالا خوبه ۱۲ سالشه من کمتر بودم پریود شدم