2777
2789
عنوان

همههه جام جوشای چرکی زده😭

76 بازدید | 7 پست

همشون بزرگ و قرمز نمیشه هم ترکوندشون 

توروخدا یه پماد خوب برا جوش چرکی بگین 😪یه پماد خیلی خوب هم برا جای جوش قرمز معرفی کنید چن روز دیگه مراسم عقدمه صورتم پره جای جوشه😔

برو دکتر برات آنتی بیوتیک خوراکی بنویسه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

منم بدنم حساسیت نشون داد جوشای قرمز زدم. ماست ترش و صدر زدم خوب شد. برای صورتم فیس واش ویتامین سی و Dr.Ale  خوب بود

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صابون تی تری بگیر

فقططططط رو جوشا کفش رو بزن بعد ۵ دقیقه بشور

روش  پمادآکنومیس بزار دوروزه کانل میرن

آبرسان پوست چرب ژنو بایوتیک بگیر 

بعد جوشات خشک شد شبا بزن

اصلااا جوش نمیزنی

⚘چند تا کتاب که زندگیتونو عوض میکنه:زنان مردان را از دست می دهند،چرا؟/از حال بد به حال خوب/کتابخانه ی نیمه شب⚘
مررسی عزیزمم دستت درد نکنه 😍

فدات

خیلی موثره

حتما امتحان کن

با جوشا آبرسان یا مرطوب کننده نزنی

بعد خشک شدنشون بزن

⚘چند تا کتاب که زندگیتونو عوض میکنه:زنان مردان را از دست می دهند،چرا؟/از حال بد به حال خوب/کتابخانه ی نیمه شب⚘

عزيز با اين توصيفاتى كه كردى حتما بايد ميرفتى دكتر 

(ميدونم شب عيد هست و دكترها نيستن ولى بعد عيد حتما حتما بايد برى)

على الحساب يه روتين برو ، صبح و شب صورتت رو با شوينده بشور ، يه ضدجوش هم بگير به صورت موضعى بزن رو جوش ها تا ايشالا بعد عيد حتما به متخصص مراجعه كنى

عزيز با اين توصيفاتى كه كردى حتما بايد ميرفتى دكتر  (ميدونم شب عيد هست و دكترها نيستن ول ...

مرررسی از راهنماییت عزیزم آره باید برم دکتر 

چون از بدنمم جوشای چرکی درمیاد🥲😔