2777
2789

دوست و صاحب کارشوهرم مریض شده و باید میبردنش ی شهر دیگه و شوهرمن با پسرش بردنش و شوهرمم چند روز پیششون موند

تقریبا تو خیلی از کارا شوهرم کمک حالشونه ولی اونا تنها خوبی ک دارن اینه ک جنس نسیه ب شوهرم میدن و تو کار زیاد بش سخت نمیگیرن

خداوکیلی ناراحت نمیشدین شوهرتون همش دنبال کارشون باشه

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراناراحت میشدم 

خوبی چوازحدبگذردنادان خیال بدکند 

ازیه جایی به بعدخوبی میشه وظیفه توقع پیدامیکنن هرچیزی اندازه ای داره ولی حالادیگه الان کاریه که شده بابتش دعوانکن  

اومدباآرامش بهش توضیح بده چرانمیخوای کاراشونوانجام بده 

همین که تو کار بهش زیاد سخت نمیگیرن خوبی زیادیه.یا اگه جنس نسیه بدون سود ازش بگیرین بازم خوبی بزرگیه.نمیشه اینجوری بی ارزشش کرد و گفت تنها خوبی

درمورد شماهم نمیدونم چقدر درگیر کاراشونه.اگه مرتب درگیره و همیشه کارا اونا انجام میده خب حق دارین ناراحت شین.ولی اگه گاهی در شرایط سخت باشه اشکال نداره.سخت نگیرین.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏