2777
2789
عنوان

قند خون

103 بازدید | 15 پست

من چون لب مرز ه قندم باید چک کنم همیشه قبل صبحانه ۹۸ بود بعد از خوردن صبحانه دوساعت بعدشم باز ۹۸ بود عجیب بود برام 😐ایا این نرمال که هیچ تغییری نکرده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداری؟ باید بیشتر از صد نشه؟؟؟

اگر اینجوریه فقط استرس نداشته باش و اینم بهت بگم وقتی استرسی میشی احتمال داره دیابت استرسی بگیری یا بالا بره یا پایین بره وعددی باشه که انتظار نداری هر روز گرفتن اشتباهه

خوبه به نظرم 

اینکه تغییری نکرد عجیب نیست؟من چون تنها تخمدان دارم دکتر گفت قندت لب مرزه رعایت نکنی حتما میگیری بعد خانوادگی دیابت داریم و خودمم جدیدا میلن یه شیرینی زیاد شده

بارداری؟ باید بیشتر از صد نشه؟؟؟ اگر اینجوریه فقط استرس نداشته باش و اینم بهت بگم وقتی استرسی میشی ...

نه باردار نیستم تنبلی تخمدان دارم مجردم بعد ازمایش دکتر گفت لب مرزه همیشه چک کن قندتو احتمال زیاد در اینده دیابت میگیری🤦‍♀️

نه باردار نیستم تنبلی تخمدان دارم مجردم بعد ازمایش دکتر گفت لب مرزه همیشه چک کن قندتو احتمال زیاد در ...

برای کسی ک باردار نیست ۹۸ لب مرز نیست 

برای منم درحالت عادی ۹۸ بود والا باردارم شدم دیابت نگرفتم

نه باردار نیستم تنبلی تخمدان دارم مجردم بعد ازمایش دکتر گفت لب مرزه همیشه چک کن قندتو احتمال زیاد در ...

اهان .عزیزم فقط قند و نشاسته رو کنترل کن عدد ۱۰۰ پیش دیابته یعنی رعایت کنید 

فقط بگم یکی از دلایل تنبلی تخمدان و دیابت استرسه ورزش کن و قند ونشاسته نخور اصلا هم حساس نشو وهر روز چک نکن ده روزی یکبار چک کن اونم بهت بگم دکتر ها خدانیستن کسایی رو میشناسم تنبلی تخمدان داشتن اما دیابت نگرفتن . خودت رو زندگیت رو سلامتی رو به خدا واگذار کن 

چون سابقه خونوادگی دارید خیلیییییی رعایت کن دیابت عذابه شیرینیجاتو عین سم ببین ازش متنفرشو ورزشم‌کنن ...

اره واقعا من پدرم و کل اجدادم دارن عین چی از این مریضی میترسم 😐